Linnea Lucia Engström

2013-09-22
16:05:23

I Chile
 
 
 
Nu har jag varit i Chile i 4 dagar redan, och jag bloggar på en annan blogg istället: linneaichile.blogg.se. Det kommer bli så mycket att blogga på båda, så jag återkommer till den här bloggen om 3 månader istället ;) puss på er!
 
Mina älsklingar, saknar er så sjukt mycket <3
 
 
 

2013-09-10
19:54:36

8 dagar
Imorgon är det exakt en vecka kvar. Så idag om en vecka kommer jag ha en sån jäkla ångest och springa runt och kolla att jag har packat allt. Jag kommer säkert riva ur allt ur väskan och packa igen för att kolla att jag har allt! Men glömmer jag nåt är de inte hela världen, för det mesta går ju att köpa i Chile och dessutom är de typ tusen gånger billigare där. Min dator är det viktigaste, sen klarar jag mig! 
Jag kan inte fatta att de är en ynka vecka kvar.. Jag har så mycket känslor inom mig som bara vill ut, men jag stänger dom inne och låtsas som att jag är helt tom. När någon frågar hur jag känner inför resan har jag så mycket att säga, men samtidigt ingenting alls. Ibland undrar jag vad jag egentligen tänkte när jag gav mig in på det här, men jag vet att det var för min egen skull. Jag kommer lära känna mig själv på den här resan, och upptäcka vad/vilka som får mig att må bra. Vissa personer tar mig för given så jag hoppas att dom också inser lite saker. Jag hatar att bli tagen för givet, jag kommer inte alltid finnas här! Men jag kommer självklart sakna mina fina kompisar också. Det kommer bli tufft, men då är det skönt att ha 7 andra personer i samma situation. Jag kommer nog få en otroligt stark relation med personerna i min grupp som åker, och det känns tryggt. Imorgon är sista mötet inför chile. Det var lite om läget just nu, puss