Linnea Lucia Engström

2011-12-31
14:57:38

sista inlägget 2011
Sitter och väntar på att mina naglar ska torka, ska kan lika gärna skriva ett sista inlägg då tänkte jag! Ett sista inlägg år 2011. Många andra sammanfattar året som varit så tänkte att jag kunde göra en kort lista över mitt år!

Året började med att jag fyllde 16, firade med kompisar!

I mars åkte jag skidor med niorna i min förra skola, ett resa jag aldrig kommer glömma! Roligt hade vi!

Sen var det dags för balen! det jag kommer ihåg från den natten är lite suddigt, men vet att vi hade så jävla kul.

Slutade 9an, och alltså grundskolan. Hejdå kompisar!

Flytt till Gotland

Sommarjobb hela sommaren och lärde känna en helt otrolig person, ingen mindre än Sofie!

Började på Donner, med min söta barndomsvän Ina. Lärt känna Agnes och Fanny också.

Fick tillbaka kontakten med Isabelle, och hon följde med mig till stockholm!

Och nu till sist sitter jag här och ska snart bege mig till Emma där även Paulina är för att fira det nya året, dom personerna som följt mig genom livet i vått och torrt. Kan inte bli så mycket bättre.

2011-12-30
16:51:57

stockholm
Nu sitter jag i Stockholm. Nyss på Gotland, nån timme senare här... Kommer fortare till Bromma än mamma kommer hem från stan, ganska konstigt egentligen haha! Jag har fått öppna lite paket från familjen, fick bland annat pengar, hårsaker och en jättefin bh! om ni undrar ;)

Min syrra kommer hem snart så kanske får ett paket av henne också! woho. Ska inte göra så mycket mer ikväll, umgås med mina kära familjemedlemmar antar jag. Och så blir det som sagt till Emma imorgon, superkul!

PUSS på er


jag och syster i paris in tha eiffeltornet!

2011-12-30
00:39:26

sofie
Hej! som rubriken säger har jag varit med underbara Sofie hela dagen idag! Det har varit en helt perfekt dag, skrattar nog aldrig så mycket som när jag är med henne! Känns inte som att det gått 4 månader sen vi sågs sist. Mycket att ta igen! Vi var uppe och åkte skridskor en sväng med Gabbe och hans kompis, och vi körde match. För att inte spela hockey kan jag säga att jag och Sofie var grymma! Värsta passningspelet :D (eller inte) men det var jättekul iaf! Har varit vid henne ikväll också, och bara umgåtts. Helt makalös tjej den där Sofie, för underbar!

Nu har jag packat inför resan imorgon. Hela min väska är fylld med julklappar till familjen och kompisar så får nästan inte med mig några kläder upp = mycket shopping! Inte så sugen på att åka till Stockholm just nu, men det känns nog bättre imorgon.

PUSS


vi två i ett nötskal!

2011-12-29
00:29:29

nyår räddat
MITT NYÅR ÄR RÄDDAT! Fick precis sms av Emma där hon frågade om jag ville fira hos henne, med Paulina också! Vi tre har känt varann sen dagis, alltså 1-2 år typ så känns helt perfekt att fira med dom! Vi har inte träffats så mycket sen jag flyttade till Gotland. Är så sjuuuukt glad just nu! Tar tillbaka det om att mitt liv suger!
PUSS PÅ ER
vi i trean typ!

2011-12-28
18:43:33

onsdag
Hej. Mitt liv suger lite just nu. Något positivt är att jag ska träffa Sofie imorgon, tur det! sen blir det nog stockholm på fredag...

PUSS


såhär glad

2011-12-27
18:05:26

be mine
Hejsan! Har inte gjort så mycket idag men varit och åkt skridskor. Spelade match med Hannes, Adam och Simon plus Isak och Gabbe, man känner sig inte alls dålig naj! Haha pinsamt. Vet inte vad jag ska göra ikväll heller, måste väl börja förbereda för min stockholmsresa egentligen. Jag ska ha med mig väldigt mycket grejer, alla julklappar!

Igår var Victoria här och vi var barnvakt. Först såg vi en skräckfilm, har nästan aldrig varit så rädd! Vi har fönster överallt och så small det till ute i hallen och det var olåst, PANIK. Och Gabbe och Amme pratade i sömnen, hon skrek NEA ashögt helt plötsligt. Men det var kul... Sen var det ju JVM mitt i natten också och vi såg hela matchen! Värt.

PUSS


jag nu!

2011-12-26
20:18:46

bilder
Bilder från julen och igår!
JUL

mamma bjöd mig på champagne!

Jesper Hoffman som tomte

lång som fan är han!

lillebror

lillasyster
MITT RUM

fick upp en soffa på rummet!

fotovägg



titta Isabelle!

dom kom till användning! :D

satt upp en hylla vid skrivbordet!

paketen där till vänster ska med upp till stockholm om ni undrar!
FRÅN STRANDEN

sorry att den blev åt fel håll!

den också! ser uppstoppad ut med alla kläder jag har på mig -.-

PUSS

2011-12-25
23:41:23

the day after julafton
HEJ! har fått så mycket julklappar! mamma sa att jag inte skulle få så mycket för att jag fått tv dator och nytt rum nu under hösten men hon verkade ha fel eller ångrat sig. Fick mest saker av alla, så mina söta små syskon hatar mig nu.

Hela dagen idag har jag hållit på i mitt rum. Satt upp hylla, krokar och massa. Slagit in ännu fler julklappar. Plus bärt upp en soffa! och sorterat papper, det tråkigaste man kan hitta på att göra. Fyfan. Fast har varit på stranden idag också med mamma och Amme. Vi behövde luft så gick en promenad i Herta! Kallt som tusan.

Ni får bilder på allt imorgon, orkar inte ladda upp nu. Men ni kan få en på mig! Fick nå jävla ryck så sitter med ansiktsmask nu :D

PUSS på er


2011-12-24
11:42:55

GOD JUL
Tänka sig. God jul-dagen idag! Så får göra som alla andra och skriva god jul helt enkelt! Och vet ni vad?! Jag och mamma var på ett spinningpass nu på morgonen vid halv 9! PÅ JULAFTON?! vad gick snett där liksom? men vi blev "specialinbjudna" och mamma lyckades på något sätt få med mig. Stolt över mig själv nu efteråt iaf :D

Jag har öppnat tre paket än så länge, men har fortfarande ingen julkänsla. Hu. Nu hade jag och gabbe tänkt att ta en tupplur, jag somnade efter 2 igår och gick upp kvar i 8 så är lite halvt trött! Men han fastande framför datorn i min säng, spelar nåt jävla spel på högsta volym. Därför jag bloggar nu haha. Vi får se hur det blir. Men jag ser lite fram emot dagen iaf, vi ska ha en hockeyspelare som tomte :D

PUSS


2011-12-23
18:07:03

mot ina
Nu drar jag till Ina. Våra familjer har någon tradition att vi alltid träffas dagen innan julafton och äter middag och så tillsammans. Skulle varit där för 4 minuter sen såg jag nu, hehe.
PUSS

2011-12-22
22:35:22

en månad kvar
Hej, har varit i stan nästan hela dagen. Träffade Kim faktiskt! Sen nu på kvällen var det någon grej i ishallen och efter det åkte min lillasyster ismaskin och vägrade gå av så där spenderade jag större delen av kvällen :D -.-

Har ingenting kul att säga alls. Eller jo, idag är det exakt en månad tills jag fyller 17! Hejdå.

PUSS


2011-12-21
20:36:23

21/12-11
Hej på er! Nu är granen klädd! Längtar efter julklapparna som kommer ligga där under kan jag säga. Imorgon ska hela familjen in till stan och handla de sista julklapparna, trodde jag var klar men har 7 personer kvar. Yeyyy. Nu har mamma lovat att se film med mig, så bäst för henne att hon gör det nu! Just det, har glömt bort att jag har jullov :S Men nu blev jag glad!

Glömde också säga igår att jag fick tre julklappar av mina söta vänner i skolan, en ring, örhängen och ett armband. Tack så jättemycket!

PUSS


det röda glittret som hänger där hängde Amme dit, och det är lugnast att låta det hänga kvar där. Annars kommer hon nog och slår mig när jag sover.

2011-12-20
20:41:56

jullov

Jag har inte orkat blogga. Först och främst har jag inget internet på någon av mina datorer ?! sjukt irriterande. Och så har jag haft en del att göra, och varit lite krasslig. Idag var jag i skolan med feber och infektion i halsen men vad gör man inte för att få vara med på julavslutningen! Just det, jag har JULLOV nu! Kan inte fatta det bara. 

Det var en ganska rolig dag, fick höra mina lärare sjunga bland annat. Och en kille hade gjort om Carina Berg låten som han sjöng till vår cafeteria-Carina. Haha vackert. Nu har jag suttit och slagit in julklappar, men jag har fortfarande ingen julkänsla?! Snart går jag ut och planterar snö helt enkelt. Någon som är på?

PUSS


hatar det här mellantinget mellan sommar och vinter, kan det inte vara antingen eller?!


2011-12-18
20:22:53

2 dagar kvar
Näst sista skoldagen imorgon, sen JULLOV!!! såhäääääär glad:


(Rasmus skor blev så kalla av kylklamparna att han fick gå i strumpor hem :D :D :D)

2011-12-17
19:27:28

fuckad kväll
Hej. Kom precis hem från stan, sov där och har handlat julklappar till hur många som helst! Som tur var hade jag Victoria som hjälpte mig. Frukost på SubWay blev det för vår del! Vi var också på min lillebrors hockeymatch i stan, han gjorde 4 mål haha. Det är lite kul för min halvpappa och hans svåger tränar de lagen som mötte varandra (alltså mötte gabbe vår kusin) och nu är alla här för att fira mamma. Så nyss var de "fiender" och nu typ bästa polare. Vet inte om ni fattade det där, menmen. Haha.

Igår var jag i Follingbo. Spårarde ur. Kortfattat kan jag säga att det blev bråk och det slutade med att en kompis till Victoria blev medvetslös. Dom var tvungna att göra hjärt & lungräddning när alla stog där runt omkring. Vi åkte därifrån när polisen och ambulansen kom. Men nu mår han bra iaf. Kvällen började jättebra, men slutade inte riktigt så som man ville.

Nu ska jag gå och vara social mot våra gäster, dom vet inte ens att jag är hemma!

PUSS


ignorera mig tack!

2011-12-16
18:16:27

Till stan
Drar till stan om ett tag, skönt att komma hemifrån! Ska till nån Erik med några. Imorgon blir det julhandling med Victoria och våra söta mammror (?), behöver snabba på lite med mina julklappar känner jag! Bloggar mer imorgon.

PUSS


i ängby i somras med kåmpisarna!

2011-12-15
12:12:15

saknar min gustav!

2011-12-13
23:29:25

Grattis mamma
Vi har firat mamma ikväll. Hade lite gäster bland annat. Var uppe och sjöng för henne imorse, hon fick en väska och en parfym (min gamla) av mig och hon blev så glad! Älskar dig mamma.


2011-12-12
21:57:07

12/12
Hejsan. Sitter och slår in paket till mamma som fyller år imorgon (på lucia?!). Jag, mamma och Amme har även namnsadag imorgon, för er som undrar! grattisgrattis. Så det blir upp tidigt och sjunga för mamma, och sen ska jag på luciasak med mina småsyskon så jag kommer missa typ halva spanskan! Värt.

Har varit lite med j ikväll, snäll person det! Har också bestämt att jag ska på Coldplay 30 augusti nästa år! Inte lång tid kvar alls menmen :D

PUSS


jag och papsen från förra helgen i tha stockholm!

2011-12-12
16:10:05

<3
Tack Paulina för att du alltid finns där och har gjort i 15 år. Underbaraste vännen man kan ha! älskar dig.
du jag och diana har gått igenom en hel del!

2011-12-10
20:43:14

färgat håret
Skulle varit i Ljugarn nu men det fucka upp sig med skjuts så nu sitter jag här. Kul.

Victoria sov här igår, vi var på hockey och lite sådär. Hade en galet kul kväll säger jag bara! Är det någon som använder den här? När jag vaknade imorse var hela familjen plus Victoria borta, men min farmor gick där och städade och väntade på att jag skulle vakna. Hon drog iväg med mig upp på Hemse där vi gjorde lite ärenden sen åkte vi till stan och såg när Gabbe och Amme spelade hockey. Gabbe gjorde 17 mål. Tufft. Nu på kvällen har jag färgat håret! Som sagt skulle jag till Ljugarn ikväll dårå, men nu vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas ni har en roligare kväll!

PUSS


blev ingen bra bild alls, men i verkligheten fick håret en varmare röd ton iaf!

2011-12-09
12:36:26

storm
Ligger här och lyssnar på blåsten. Hur kan det blåsa så mycket?! Är inte i skolan idag för mådde inte bra när jag vaknade så valde att stanna hemma och sova! Har inte sovit den här veckan så tror att det kan bero på det. Såg lite snabbt på nyheterna imorse när jag var uppe att träd hade blåst omkull lite överallt i sverige osv, så vågar knappt kolla ut nu. Lovar att en bit av vårt tak har blåst av.

Det har varit en och städat här på morgonen, för att avlasta mamma lite, så har inte vågat gå ner. Jag skulle nog skrämma livet ur henne, hon visste inte att jag var hemma. Men det var bara bra, för då fick jag verkligen sova så mår bättre nu!

Kom på att jag glömde Hannes namn igår, du gjorde också min kväll! Glad att vi har fått tillbaka kontakten! <3

PUSS på er
det är en svan bakom mitt ben om ni undrar!

2011-12-08
20:46:45

Ögonen är fönstret till en persons själ
Fick träna pump själv idag för mamma jobbade över. Var inte kul att cykla dit, väskan åkte av pakethållaren och alla höll på att ringa. När jag kom fram märkte jag att vattenflaskan hade läckt också så allt i väskan var dyngsurt, jippiiee. Plus att jag glömde att stänga av cykellampan så den stog och lös, haha fml. Nu har jag suttit och skrivit på en filmanalys, män som hatar kvinnor. Hemsk film dedär.

Måste bara säga att Isabelle och Fanny är helt underbara! Ni gjorde min kväll. Fanny, fan vad jag har skrattat haha!


2011-12-07
18:57:35

No life
Jag har inget alls att berätta, så då kan jag lika gärna säga att för några veckor sen typ knarkade jag den här låten, vet inte hur jag annars ska förklara (hehe) men lyssnade på den 24/7 iaf (fråga Fanny). Några år efter you know. Älskar att jag inte har något liv.

PUSS


2011-12-06
21:25:30

Forever alone
Verkade bli nåt knas med inlägget jag skrev igår, men nu är det publicerat iaf!

Tisdag idag = ledig imorgon. Men Gabbe är sjuk så mamma försöker övertala mig att han ska vara hemma med mig imorgon. Tack?! Kommer också bli sjuk då ju. Vi får se hur det blir, han är ju inte så hemsk faktiskt. Känner mig ganska lonely nu för alla sover?! eller Fredrik är iväg men mamma somnade på soffan för någon timme sedan med dom andra. Speedad familj man har. Fick finbesök av Kalle och Chanti förut, woho, men förutom det och ha tränat har jag inte gjort ett skit ikväll, ganska skönt faktiskt. Ska nog snart lägga mig och se OTH tror jag. Ligger efter med sömnen fortfarande! Har inte tid att sova. Kommer säkert sova bort hela dagen imorgon.

PUSS





2011-12-05
22:48:18

I like how it feels
Hej, som ni kanske läste i mitt förra inlägg har jag varit på julbord med sudrets hockey (a-laget, juniorerna, ledarna och en massa). Blev lite kaos för min lillebror lackade ur precis innan vi skulle åka och då ville han inte följa med, så vi åkte utan honom, alltså fick Fredrik vara hemma med honom. Vi plockade upp Kalle och Chanti på vägen, och sen när vi kommer fram ringer min lillebror och vill att mamma ska hämta honom. Hon åkte hem igen och jag och Amme gick in och väntade, men sen kom hon aldrig tillbaka. Panik! Svarar i telefonen gör hon inte heller.

Sen när alla har satt sig kommer hon, och Gabbe dårå. Min söta Ina var också där, så satt med henne som tur var! Var ganska mycket folk där, 3 långlånglånglångbord. Dom hade nåt lotteri och då valde vaktmästaren vem som vann och inte, och mamma vann, eller hennes lott vann men han bestämde att hon inte vann. Haha sucker. Men jag, mina småsyskon och Ina vann! Jag fick en stickad pingvin eller snögubbe eller vad det var, och Ina fick en illgrön vattenflaska. Haha!

PUSS


2011-12-05
10:21:32

Förlåt
Förlåt för dåligt bloggande, har haft fullt upp. I lördags var jag i stan med Diana och Paulina, Diana visste inte att jag var i Stockholm så jag och Paulina överraskade henne lite. Hon verkade bli glad iaf! Skulle julhandla men handlade väl mest till mig själv, ops. På kvällen skulle jag varit med Paulina men det blev inte så, så umgicks med familjen. Länge sen jag verkligen bara var hemma med stockholmsfamiljen.
På söndagen fick jag äntligen umgås med Selina (syster) också, inte så länge dock men nån timme! Sen åkte jag till stan och träffade Hanna, typ 2 år sedan sist. Men var galet kul att träffa henne igen, mycket att prata om. Tiden typ försvann så helt plötsligt skulle jag ta båtbussen till båten. Jag åkte hem med sudrets a-lag, hehe. Lika trevligt som alltid. Det är så skönt för då får man skjuts till Hemse också! Jag och Aime satt och kollade på One Tree Hill nästan hela båtresan, så tiden gick fort iaf. Hann se 3 avsnitt. Jag träffade två från klassen på båten också.
Kom hem vid halv 1 ungefär, lite halvläskigt för mamma skrek NEEEEEEJ helt random ashögt i rummet bredvid när jag stog och borstade tänderna, men tror hon drömde mardröm eller nåt. Okej, blev ganska rädd. Blev aspigg så kunde inte sova sen, men precis när jag håller på att somna kommer Amme in i mitt rum och tror att jag är mamma, så då blev man vaken igen. Inte kul. Ville inte till skolan idag men nu sitter jag här iaf, naturvetenskap. Hoppas dagen går fort. Ikväll blir det julmiddag med Sudret, Ina ska med också, tur det! Nej nu blev det jävligt långt känner jag.
PUSS
bild från i somras!

2011-12-02
19:39:48

I Stockholm
Hej! Lång dag idag. Mamma åkte precis förbi när jag gick av bussen, så slapp gå hem i regnet (all kärlek till henne) och åkte även och köpte choklad sardiner till pappa i försenad (några månader bara) födelsedagspresent/farsdagspresent. Ni skulle sett hans min när han öppnade de nyss, han fattade inte att det var choklad! Söt :)

Men har stressat hela eftermiddagen idag verkligen för att hinna till flyget, plus att man hade idrott i skolan sista lektionen (basket) så tog ut mig ganska mycket känns det som. Fast ligger efter med sömnen som vanligt, var uppe och gick lite inatt haha. Men tänkte att jag skulle blogga lite innan jag går och dör i soffan, tror att Selina och Rasmus kommer snart så då måste man vara trevlig också. Livet är hårt.

Jag måste också säga lycka till till Ina och Agnes imorgon, vinn matchen nu!

PUSS





2011-12-01
21:01:05

Packning
Hej, håller på att packa inför imorgon. Jag har idrott i skolan, sen drar jag till Stockholm! Så det är det mycket som måste planeras. Det ska bli så kul att komma iväg, saknar alla stockholmsmänniskor så mycket! Imorgon ska jag ha familjekväll, hoppas Selina och Rasmus kommer. Sist jag var uppe var jag så mycket med Isabelle så ska försöka spendera mer tid med familjen nu.
Vad jag ska göra på lördag är lite hemligt än så länge, det är en person som läser bloggen som inte får veta något i förväg. Jag och P har en liten surprise!
På söndag ska jag träffa söta Hanna i stan och fika innan jag tar båtbussen ner till nynäshamn där jag träffar a-laget som jag ska åka med hem. Skönt med sällskap, dom är ändå så vana med mig (hehe). Hoppas båtarna går bara, för nu har den där jävla stormen kommit tillbaka verkar det som, och det skulle nog bli ännu värre. Men jag håller tummarna att hon Berit åker någon annanstans istället! Jag bloggar nog under helgen, men ni får ha en bra helg allihopa!

PUSS


saknar sommaren!