Linnea Lucia Engström

2011-11-30
17:53:15

Ledig
Hej! Har varit ledig idag, faktiskt helt ledig eftersom jag har lämnat in alla inlämningar och så. Fast jag har målat en hylla, och sprungit. Nu ringde Fredrik och sa att Gabbe hade glömt sina skridskor, hur kan man glömma skridskorna när man ska på hockeyträning? Helt galet. Så blev halvt barnvakt nu eftersom mamma var tvungen att åka och lämna dom. Men Amme och hennes kompis klarar sig bra själva som tur är!

Har inget planerat för kvällen, kanske pingis igen som förra veckan. Den lokalen står tom nämligen, och jag håller på att träna en som ska vara med i en "cup" med sitt jobb. Men jaja, vi får se! Skönt att det snart är helg.

PUSS


Gabbes öra ni ser där i mitten, najs



2011-11-29
12:57:41

WOHO
Just nu känns det så sjukt bra! Vi har religion men vår lärare är sjuk så vi fick en uppgift av vår rektor. Men vi gjorde klart den fort så nu kan vi ta kvart över 1 bussen hem! Fan vad skönt. Fast jag och Agnes kom fram till att vi egentligen inte hade behövt komma hit, eftersom båda våra lärare inte varit här idag. Vi har haft rektorn båda lektionerna men hon gav oss uppgifter och drog, så vi hade lika gärna kunnat sitta hemma och jobba. Så det suger ju lite. Men är glad att få komma hem nån timme tidigare iaf!
Jag tog ett kort på en liten del av mitt rum igår, och jag har ju lovat er bilder så här får ni en bild iaf!

2011-11-28
20:20:11

Dagens ros
Hej, har inte varit på så bra humör på eftermiddagen. En stor del av det berodde på min lillasyster. Blir helt galen på henne. När vi åkte skridskor försökte Jesper få mig på bättre humör, han lyckades faktiskt haha. Dagens ros till honom! Har också varit duktig att skicka in tre uppsatser, skönt att bli av med dom! Men fick veta idag att vi bara har psykologi en vecka till, sen får vi naturvetenskap igen hela dagen som vi hade innan höstlovet. Nån som vill döda mig? Jag och Ina funderade på att bli överkörda av en buss idag, hade varit sjukt värt. Jag är på nästa gång Inis!

Jag spelade in när Gabbe skrattade förut (torterade honom lite), han låter som Tommy i Pippi Långstrump när han sitter i bäcken och skrattar. Haha söt. Ni får videon.

PUSS


jag la mobilen på bordet så ni får se taket!

2011-11-28
12:36:38

Sovmorgon
Sitter i skolan och har inte börjat än. Vår naturvetenskap blev inställd idag för att vår lärare är på någon hästsak i globen. Kändes lite halvt ovärt att åka till skolan när man börjar halv 1 och slutar typ halv 3, men tyvärr fanns det en buss som tajmade in så den fick man ta. Skönt med sovmorgon iaf! Igår var jag uppe på julskyltningen på Hemse lite snabbt, men höll på att blåsa bort så gick hem ganska fort igen. Jag och Fredrik fixade en del på mitt rum, så nu har jag även gardiner, ett skrivbord och en TV! Börjar verkligen närma sig nu. Efter skolan ska jag hämta Gabbe och Amme på fritids och sen ska vi åka skridskor, snäll jag är! Nu börjar nog lektionen snart,
PUSS
spenderade nästan hela helgen med denna underbara person!

2011-11-26
21:42:10

Julen är här
Kom precis hem! Har varit på julbord (snart jul?!) med mitt sommarjobb vid Holmhällar, det ligger typ längst ner på Gotland. Det var helt okej, åt inte så mycket dock. Var inte på mathumör av någon konstig anledning. Min lilla granne är här nu, han sitter och spelar tvspel med min lillebror, haha söt. Victoria kommer snart också, hon ska sova här. Mys! Imorgon är det julskyltning på Hemse, det som är lite surt är att det är någon storm här som heter Berit, så kommer nog inte vara så kul att gå ute imorgon. Båtarna är inställda och allt, galet. Hoppas Berit inte hade tänkt vara här så länge! När jag och Victoria gick i stan idag blåste till och med min halsduk av, och då hade stormen inte ens börjat på allvar. Så vi får se hur mycket värre det kommer bli. Ha en bra kväll!

PUSS


jag och lillasyster nu

2011-11-25
15:41:37

friday friday
Nej nu blir det nya tider! tur att jag har P, som hjälpte mig att fatta igår att jag ska se framåt och inte bakåt. Mer än 15 år tillsammans, och jag har fortfarande kvar dig. Betyder mer än allt. Men som sagt, nu blir det nya tider. Sitter hos Victoria nu, önskar att jag kunde säga vad vi gör men det går inte. Haha vi är helt sjuka. Ingen kommentar. Ska sova här ikväll men får se vad vi gör innan! Nu kom Matilda också, alla sitter helt inne i varsin dator, sociala tjejer!
Jag har flera tusen uppe hos mig
flera tuuuusen?
ja åtminstonde flera hundra
flera huuuuundra?
aaaa räkna dom inte så noga, men åtminstonde är det flera dussin i alla fall
p <3

2011-11-25
10:49:13

hårding
Såg igår när jag skulle läsa tidningen att min lillebror var med på förstasidan i GT, (en gotlandstidning). Dom har gjort ett reportage om hans hockeylag, och intervjuat min halvpappa (kanske för att han är tränare då). 2 olika reportage om ni vill se ;) haha älskar att nån frågade om man fick gratis korv i utvisningsbåset!
http://www.helagotland.se/sport/default.aspx?articleid=7251447
http://www.helagotland.se/sport/default.aspx?articleid=7251479
Som Ina sa, hård lillebror jag har!

2011-11-24
15:24:49

Varför flyttade jag hit egentligen? Vill ha tillbaka mina gamla vänner.

2011-11-24
12:06:47

The botten is nådd
Hann aldrig blogga igår. Var ledig som varje onsdag så hann med väldigt mycket. Tränade, skrev en naturvetenskapsuppsats, spelade pingis i en och en halv timme vid sudervallen, hjälpte mamma och fredrik att flytta ett astungt skåp, målade en sak till garderoben, bar porslin, rensade i mitt rum, och läste mina gamla hockeydagböcker. Fan vad jag har skämt ut mig genom åren! Hatar mig själv! Har bland annat kastat in en puck i någons huvud på en a-lags träning, haha dör. Nu glömmer vi det! Sitter på svenskalektion nu, eller den har inte börjat än. Läraren håller på att dela ut gamla inlämningar vi gjort. Vi skulle skriva en argumenterande text och jag skrev en sån i 8an så jag lämnade helt enkelt in den bara, och jag fick A på den haha? wtf. Ikväll har jag och mamma pump, inte taggad men det kommer.

PUSS


2011-11-21
21:06:18

HAHAHAHA

2011-11-21
20:42:04

Hard work work
Idag har jag hunnit med väldigt mycket! Var först i skolan och hade en lektion, det kändes så jävla ovärt att åka dit egentligen, slöseri med tid, men eftersom min snälla farmor kom och hämtade mig (annars skulle jag få vänta på bussen i 2 timmar) bestämde jag mig för att gå till skolan. Halva klassen var inte där kändes det som haha. Så hon hämtade mig vid 11, vi gjorde några ärenden, och sen blev det hemmagjord pizza! Vi köpte färdig deg, och sen när jag öppnade själva tuben eller vad man ska kalla det, vällde degen ut! jag blev sjukt rädd, för trodde typ den skulle vara hård eller nåt HEHE.

Sen köpte vi tyg och sydde gardiner och ett draperi för min garderob. Eller hon sydde, jag skrev en svenska uppsats! 2 a-4 sidor blev den! Jag valde ett lila tyg, resten av rummet är svart och vitt så behövde lite färg tyckte jag. Jag lägger upp en bild sen när allting kommer upp. Sen har jag tränat också, sprungit faktiskt. Känner mig duktig. Och nu har jag rensat i mitt rum för att få bort dom sista kartongerna. Vill bara ha bort allting så att det kan bli klart någon gång.

Det känns så konstigt att det är tyst i huset. Gabbe och Amme ska sova över på fritids så dom har inte ens varit hemma, Fredrik skulle lämna madrasser till dom och mamma är någonstans. Tur att jag har min homie Nisse! elläääär nej, hatar honom. Aja, nu ska jag typ ta det lungt, för har hållit igång hela dagen!

PUSS


Saknar dig för mycket snygging!

2011-11-21
10:23:29

TILL ISABELLE
Idag fyller min fina Isabelle år, jag hoppas du får en jättebra dag på praon och allt! GRATTIS SNYGGO! nu får du cykla lagligt utan hjälm ;) Puss på dig!

2011-11-20
20:26:38

Ingen bandy
Hej! Jag har precis tackat nej till att börja spela bandy. Har varit väldigt mycket fram och tillbaka, många har tjatat på mig och då blir man nästan emot det istället. Har aldrig hållt en bandyklubba förut, eller okej på idrotten i skolan och ute på gatan med min lillebror och massa grabbar, men så ska man helt plötsligt börja i värsta satsarlaget. Det var väl mest för att jag saknar att ha ett lag, eftersom basketen inte funkade på grund av avståndet så är nästan bandy det enda alternativet. Men känner att jag inte är så taggad på bandy just nu, plus att det är i klinte och jag går ju i skolan i klinte, så det betyder att jag ska sitta och åka fyra gånger fram och tillbaka mellan hemse och klinte varje dag det är träning. Fast det är det ju värt, om jag sen kommer att börja. Har försökt tvinga Isabelle, hon är lite svår, och Victoria men hon har så mycket i skolan, för att inte behöva börja själv. Får väl göra det i slutändan, forever alone, men det blir nog bra. Känner ju faktiskt några som spelar där! Aja, det löser sig nog.

Annars har jag sett hockey idag igen, och åkt skridskor. Bor typ i ishallen hehe. Imorgon har jag bara en lektion så har lyckats få min farmor som är ledig då att hämta mig när jag slutar, hon är snäll hon! Tror jag ska se en av alla de tusen filmer jag fick av Agnes nu, tur att jag har henne!

PUSS


ljust hår!

2011-11-19
22:34:02

IDOLMOA
Hahah Victoria visade mig den här videon nu, fan vad söta dom är! Tjejen sjunger ju bra också! Påminner mig lite om när jag gick i sexan och vi skulle göra olika filmer. Min grupp valde att göra Idol, jag spelade Kirsti så dom målade en röd prick i min panna som inte gick bort! Hallelujah moment! Tider det.


2011-11-19
20:54:07

GALET
Hejj, sitter här med Victoria. Vi bestämde oss för att ta en pluggkväll hemma hos mig ikväll, har inte blivit så mycket plugg än men det kommer! kanske :) jag var inne i stan med mamma tidigare idag, vi storhandlade på jysk hahah: täcke, påslakan, gardinhängare, andra gardinsaker, rullgardin, korgar, låda att ha i lådan i min garderob, skofack, ljuslykta, platsblommor, och ja, det var nog det!

Har varit på hockey också efter det, det var en helt galen match kan jag säga. Publiken typ lacka ur, och målvakten i andra laget fick också någon sakrans damp. Jag och Victoria var sjukt nervösa, först satt hon och nöp mig och sen vred hon om min jacka så min arm klämdes. Men det var för att vi satt med några som satt och skrek och höll på och då blir man garanterat jävligt nervös. Det går inte att förklara, GALET med stort G typ sammanfattar allting. Ni skulle varit där! Precis i slutet gör Sudret 6-5, så så slutade matchen. Tur det! Det var för jämnt ett tag, om ni undrar ;))) min lillebror har match imorgon vid 9, han har tjatat på mig hela veckan att jag och Victoria ska gå på den, känner att det är lite tvek på den.. Får se hur pigg man är imorgon! ha en bra kväll,

PUSS


2011-11-18
16:09:59

TILL DIANA OCH PAULINA
Hatar mitt liv just nu, Ina och jag hade värsta planerna men sen kommer min kära mamma och förstör allting. Love!

I alla fall så sitter jag väldigt depp och kollar på mina gamla videoklipp på youtube, och hittade ett jag gjorde på mig, Diana och Paulina i våras. En video på hela vår uppväxt från 6an till 9an till, sammanfattar allt! Galet hur mycket man förändras. Eftersom jag nu redan har lagt ut ett klipp på mig, kan ni lika gärna få ett till. Jag kommer hata mig själv sen, men aja. Lite mycket bilder kanske (älskar den sista(:P)), men som sagt - till bästa DIANA OCH PAULINA!

PUSS



saknar er bebisar

2011-11-17
19:38:47

GLÖMDE
HAHAH GLÖMDE SÄGA ATT GABBE VALDE LÅTEN, SÅ NI VET!

2011-11-17
19:36:25

VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD
Kom precis hem, har tränat och efter det åkte jag och mamma till ishallen för att hämta Gabbe och Amme. Där var det tydligen en match dom ville se, jag stod ut en period sen GICK jag hem, minusgrader typ. Vi får kanske finbesök sen senare, om ni undrar. Trevligt, trevligt! Tänkte att jag kunde visa er filmen jag och Gabbe gjorde igår, random film säger jag bara. Haha kolla min reaktion när han tappar sin tablett, klockrent :)

PUSS



2011-11-17
13:11:09

Svenskalektion
Sitter på svenskan och har precis skrivit klart någon insändare. Måste nog börja lyssna mer på lektionerna för jag hade tydligen typ missförstått uppgiften från början så fick skriva om mer än hälften, menmen. Finns värre saker.
Gabbe var hemma med mig igår, onsdagar är ju egentligen menat som pluggdag men jag gjorde nog allt annat än att plugga! Vi spelade bland annat bandy och jag vann med 3-0 (har inget att göra med att jag hade målvakt), grym man är som egentligen är basketspelare! Vi gjorde en film också, lägger upp den sen när jag kommer hem för har inte den på den här datorn. Sjukt konstig är den, varnar er!

PUSS

2011-11-16
20:03:46

Rest In Peace
Idag är det ett år sedan du dog mormor. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan. Vila i frid.

"När jag fick dödssamtalet från min bonuspappa stannade min värld, även fast klockan tickade. Jag andades inte, även fast mina lungor pressades ut och in. Jag lade mig i badkaret i skållande hett vatten och jag märkte knappt att jag grät. Mina tårar smälte tyst ihop med bubblorna som omslöt badvattnet. Hon led inte, blödde inte men det gör lika ont ändå. I mitt hjärta."


2011-11-15
20:54:19

Looking the other way
Helloo! Skoldagen idag var ingen höjdare, dagen började med att jag fick sitta i kö (vilket inte är vanligt på Gotland), för att en bil hade kört av vägen och föraren blev hämtad med helikopter så hela vägen var avspärrad. Bilen såg sjukt läskig ut, den var typ halvt så bred som vanligt, helt kraschad. De var tvungna att skära ut personen för att dörrarna inte gick att öppna. Det som var så synd var att jag dock bara kom 5 minuter sent, ett tag hoppades jag att jag skulle slippa skolan för den andra bussen vände och började köra tillbaka men det var tydligen för att de tog en annan väg. Det sög. Sen var dagen så jävla seg, fick väcka Fanny på religionen haha sötnos!
Ända sedan jag kom hem har jag hållit på med mitt rum, sängen är helt klar och nästan garderoben också. Alla kläder jag har på Gotland är iaf instuvade! På lördag ska jag och mamma in till jysk och köpa det sista, det är skönt att det äntligen börjar närma sig tills det blir klart! Är ledig imorgon, älskar Donner, och Gabbe ska vara hemma med mig så vi får se vad vi hittar på!

PUSS


Sa igår att ni skulle få bilder på rummet men tar tillbaka det för det är inte tillräckligt klart än, ni får en bild på mig och Amelia istället, woho!

2011-11-14
21:49:39

MÅLNING
Hej!

Jag fick min säng levererad idag, eftersom min trapp är så smal och fönstret är typ normalstort får man inte upp en stor säng i mitt rum, så det var någon som byggde en säng till mig och satte upp idag. Så jag har spenderat hela kvällen målandes, min säng dårå och min fönsterbräda. Eftersom själva rummet är så ljust ska jag ha mörkare möbler, tror det kommer bli bra! Problemet var att det var så trångt att måla för att sängen stod på snedden, så jag fick färg lite överallt. En stor svart fläk mitt på mitt fina vita golv bland annat för att jag satte knät i locket och glömde bort det sen. Plus att jag var tvungen att ligga och måla på rygg för att komma åt under hela fönsterbrädan så det droppade färg ner på mig, kul! Men på något sätt lyckades jag få allt som skulle bli svart, svart iaf! Det är positivt. Ni får bilder imorgon, när allting har kommit på plats. Vet inte hur jag ska sova inatt, måste lägga madrassen brevid sängen så kommer antagligen ramla ner i hålet till trappen i mitt rum. Aja, vad gör det om 100 år, som Fanny säger.

PUSS


I Stockholm med mitt hallon!

2011-11-14
13:58:12

Last man standing
Sitter på psykologilektion och typ snackar om Freud och normer. Fick höra att Petter ALDRIG har åkt rulltrappa?! vad fan hände där liksom?! Aldrig åkt rulltrappa, sjukt. Hoppas han skojar. Trodde inte jag skulle behöva gå till skolan idag för igår svullnade mitt öga upp och blev rött, så mamma sa att jag skulle lägga på en gurkbit under natten för att få ner svullnaden, men det gjorde jag inte och hoppades att det skulle bli värre, men så blev det inte. När jag vaknade hade det typ blivit bättre av sig själv. Satan. Fast har ändå varit en skön dag, vi gjorde inte ett skit på naturvetenskapen, eller jag Ina och Fanny tog ett prov på ett dörrhandtag, sen hade vi gjort vårt. Läste några gamla inlägg i Dianas blogg, och hittade dom här bilderna:
saknar dig! <3

2011-11-13
19:13:03

HEJSAN ALLA CP-BARN
hahaha sorry kom och tänka på den låten. Kan säga att jag vakna på fel sida idag, Gabbe hade två kompisar som sov över (dom gick och slog mig på rumpan hela kvällen igår?! WTF?!) och eftersom jag inte har fått nån lucka till mitt rum (har fått rum på vinden för er som inte vet det) är det som att vara i samma rum som dom, och då går det absolut inte att sova. Låg och höll för öronen i nån timme sen gav jag upp och gick upp. Härligt, min enda sovmorgon den här veckan! Åkte på hockey sen och såg a-laget, vet inte vad som har hänt men dom leder serien? Mamma stog fortfarande i mjukisbyxor hemma och lagade mat när matchen hade börjat så vi blev lite sena, när vi kom hade det blivit 2 mål och värsta slagsmålet så en hade fått matchstraff. Hårda killar. Ina kom sen i sista perioden, jag hade tydligen sagt fel tid till henne. Ops. Men Sudret vann iaf så det var bra! Efter det träffade jag Stina Andersson, en barndomskompis jag tappat kontakten med, men nu ska det bli ändring! Var så skönt att sitta och prata med henne om allt. Nu har hon åkt för att fira sin pappa, jag får väl fira min sen när jag åker till Stockholm nästa gång. Har fortfarande inte köpt födelsedagspresent till honom och han fyllde år den 16 september så jag ligger 2 presenter efter nu. Inte bra, inte bra. Men det tar jag igen, choklad brukar funka! Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, sova antar jag eftersom jag ligger efter med sömnen. Äsch, kan ju egentligen sova sen när jag blir gammal. Vi får se.

PUSS


haha wtf

2011-11-12
18:04:33

LÖRDAG
Hej, är så sjukt trött. Var tvungen att upp och jobba halv nio i morse, plus att jag försov mig. Ajaj. Men kom i tid! Brukar inte vara så mycket folk på lördagar, iaf om man jämför med sommaren men idag var det full fart! Fast det är skönare för då går tiden snabbare. Gick runt i min egna lilla värld, fick höra av Andreas att han tydligen hade varit där, så så med är jag :D Det var nån liten grabb som glömde kvar en ballong så den sa dom åt mig att ta med hem till Amme, så jag fick cykla hem med en röd ballong i handen! Kul. Träffade min grannes mamma hemma på gatan och hon skulle upp och se honom spela hockey, så jag åkte hem och vände, och gick upp på hockey. Skitkallt var det där! Har fortfarande ingen känsel i fötterna. Min grannes mormor var med också, hon är så söt! Stod och typ skrek, och blev arg när det inte gick som hon ville i matchen. Nu vet jag var min granne har fått sitt humör ifrån :D Matchen slutade iaf 3-3. Kom hem precis nu och har lust att sova, men vet inte vad jag ska göra ikväll. Vi får se vad livet har att bjuda på!

Juste, kom på att jag skulle berätta om rugbyn igår på jumpan, helt galet. Har hamnat i en sportklass IGEN, min tredje, och alla är vinnarskallar! I början fick vi tackla varandra, jag och Ina blev lite utsatta för vi hade Emil emot oss. Inte kul naj. Galen kille. Haha han försökte hoppa över våran mur, då kommer vår lärare och trycker bort honom med en hand i bröstet hur lätt som helst, såg så jävla kul ut när Emil flyger iväg, aspaff och ba fan hände? Man fick inte hoppa över muren tydligen. Men sen körde vi match och jag gjorde hur många touchdowns som helst eller vad fan det heter. Det var fräckt (haha Isabelle vet vad jag menar). Nej nu blev det långt igen, måste sluta skriva så mycket.

PUSS


Haha mamma skickade den här bilden idag på Gabbe, han satt tydligen och rökte mellan sina hockeymatcher. Han är 7 år. Cool kille.

2011-11-11
21:55:31

11/11-11
Hej igen

Är hemma från danssaken nu. Det gick asbra! Sminkade dock bara 4 barn (en av dom var min lillebror som jag övade på, grön blev han) men det var kul :D haha när jag och Victoria kommer dit säger mamma "aaa äntligen, nu kommer våra proffssminkare!" så alla ba "vaaaaa proffs?" så vi ba aaaa faaaast så duktiga är vi ju då inte hehe, har aldrig sminkat tigerbarn förut. Fick lite press där liksom, tack mamma. Och sen börjar dom babbla om att vi ska göra tigrar, zebror, elefanter, fjärilar osv, och jag kan knappt göra en katt. Victoria ba aa men det fixar vi. Ja. Fick testa lite på Gabbe först dårå, tur det säger jag bara. Fick 3 fjärilsbarn efter det, skönt att jag slapp elefanter iaf. Och vet ni vad som händer sen?! Jag och Victoria blev kvar och kollade på föreställningen, och efter det skulle mamma dela ut en massa presenter till folk som varit med och hjälp till. Jag sitter typ halvt borta och smsar, så hör jag mitt namn, men jag tänkte ju att det säkert var någon annan Linnea, men sen säger mamma Linnea igen, och Victoria. Satan det var jag. Så vi fick upp på den där scenen, för att vi hade hjälp till med sminket, det var ju inte lite folk heller. Men fick ett presentkort på Guld & Present, så nu blir det storshopping :D Sminkade ju bara 4 barn som sagt hehe men alltid okej med presenter! Nej, nu ska jag vara lite social mot min familj, ska upp och jobba imorgon så det blev inge stan för mig. Är helt slut efter dagen, spelade rugby och allt på jumpan, berättar mer om det imorgon! GALET säger jag bara.

PUSS
den gjorde jag, stolt!
mamma hoppade runt som en pingvin i slutet
mamma ser inte så läskig ut i verkligheten. Oliver är så söt! han hoppade runt på scenen och var en elefant, ni ser svansen och allt på bilden över.
Blev lite bautabilder nu men det får ni stå ut med!

2011-11-11
16:38:33

FREDAG
TJA

Har haft väldiga problem med bloggen säger jag bara, satt flera timmar igår och försökte komma in på bloggen men mailadressen fungerade inte! DAMP! hade även lite utbrott på samhällskunskapen idag men varken Ina eller Fanny kunde hjälpa mig?! enligt Emil satt dom och spanade in läraren :O men nu när jag kom hem hjälpte min lilla ängel Victoria mig, hon var så smart så hon förstod att jag hade skrivit olika adresser på bloggen och i hotmail, fatt man jo. Så nu är jag back! :D

Tänkte skriva ett inlägg igår, skulle på styrketräning halv 5 så hade lite halvt bråttom, och då är det ju självklart att mina träningsbyxor är borta! halvt panik där. Sen när mamma kommer hem visar det sig att hon har gömt dom inne i badrummet men då var det för sent att byta - så fick ta shorts mitt i vintern, ganska många som kommenterade efter när vi var vid ishallen för att hämta gabbe på hans träning. Men jag överlever. Efter det vet ni vad jag gjorde, satt HELA kvällen jätteosocial framför datorn för att lyckas komma in på bloggen. Men nejnej, så kul får man inte ha det.

Ska snart dra till Hemsegården för att hjälpa mamma att sminka barnen i hennes dansgrupp, alltså hon leder den, jag tror att dom ska vara tigrar! Askul :D får se om jag och victoria lyckas med det, eller om dansuppvisningen blir inställd! spännande, spännande.

PUSS





2011-11-10
14:00:55

Fönsterputs
Hej Ina och Fanny!
Har svenskalektion och är helt lost just nu DET VAR HÄROMDAN hahaha cp, men iaf. Har bytt blogg för att få en ny fresch start :) gillar mitt nya namn :) love :) SPÖE DRÄNGEN  så jävla rätt hahaha fan va flum det blir nu är inte såhär egentligen. Nej från och med nästa inlägg ska jag skärpa mig. Ina ska fixa en header till mig! right? Ser fram emot det <3 hahah gillar att jag har Fannys hörlur och sitter och halvt lyssnar på Dullan och Mjölkrapp. Man blir så fridfull av gotlänska. Nej nu fick vi ett till papper av svenskanna, dags och jobbe! Juste, ska på pump ikväll med Agnes, TAGGAD!
PUSS

2011-11-10
13:24:21

Välkommen till min nya blogg!