Linnea Lucia Engström

2012-09-25
14:55:01

In tha Klinte
Hej nu är det så att jag sitter, eller står faktiskt upp om ni undrar, själv i "klassrummet" med min lärare. Vi fick sluta nästan en timme tidigare så alla drog men jag har ingen buss som går hem förrän 10 över 3 så jag får snällt stå och vänta här.  Eller jag har gjort klart mitt arbete precis så jag tänkte att jag kunde blogga lite! Hela rummet är fyllt med macdatorer så det är bara att välja och vraka! Ikväll är det träning som vanligt, och jag måste samtidigt ta en massa kort på träningen till mitt arbete jag håller på med så jag vet inte hur det kommer gå ihop... Kan ju inte springa runt med en kamera i ena handen och klubban i den andra... Får nog be någon av tränarna att vara fotograf helt enkelt. Det var de de. 
 
PUSS
 
jag känner att bilden blev lite avig.. ouups. aja. från förra veckan när vi var i Vamlingbo och skulle plocka ner en utställning

2012-09-23
20:26:34

Lagmiddag

Var i stan igår och shoppade gaaanska mycket med mamma om man säger så.. Trevligt!! Sen var jag hemma i 8 minuter innan jag skulle vidare på lagmiddag hos annici. Det var också trevligt! Annici hade gjort upp lite tävlingar så det kunde inte blivit bättre. Tacos blev det också. En superdag alltså.

PUSS


2012-09-20
15:49:44

4 månader idag


2012-09-19
14:18:21

They don't know who I really am, And they don't know what I've been through

Ibland suger livet. Tyvärr så är det en sån dag idag. Det positiva är väl att det är träning ikväll så jag får springa av mig lite. Och imorgon är det träningsmatch mot killar och vi kommer bli så jävla utklassade. Nej nu ska jag sätta mig med engelskaläxan, som är till nästa vecka. Förstår ni då vilken dålig dag det är?!


2012-09-17
10:16:39

Min helg

Det jag hade skrivit igår var att i lördags var det träningsdag med laget. Dock var vi inte så många men det var kul iaf. På kvällen var jag helt slut så då är det tur att man har en boyfriend som tar hand om en. Sen var det upp tidigt igår igen och köra till dalhem och se fotboll. Gabbe hade en miniturnering typ. Sen i full fart till ett ställe med en fin strand och värsta trollskogen. Sen full fart hem till ishallen och hallen och lite. Spöade Hannes i basket! Och framåt kvällen blev det bullbak. Mjöl överallt säger jag bara. Hade en asbra dag med älskling! Galet bra!

PUSS


2012-09-16
21:16:07

-

Skrev ett långt inlägg men allt försvann.. Skriver imorn istället. Byeee


2012-09-13
09:22:57

Lite information

Haha kommer ihåg när amme sa att hon hade sminkat sig precis som mig, så kommer hon med mascara runt hela ögonen, lila ögonskugga och ser helt drogad ut. Ba tack. Så det är så jag sminkar mig!


2012-09-11
18:42:51

:@
Hatar min jävla cpdator slänger den snart i marken DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

2012-09-09
14:06:28

Hakuna matata is the motto dude

Idag är det dags att åka hem igen då. Hann som vanligt inte med allt som jag ville hinna med. Men har iaf träffat familjen, och Emma och Pao! Så skönt att jag fortfarande har dom 2 efter alla dessa år! Ibland känns det som att dom känner mig bättre än jag känner mig själv. Sånna personer jag behöver just nu. Ska njuuuta sista timmarna i Sthlm.

PUSS


2012-09-07
23:17:30

I Will Be Okey

Ligger just nu i min storstadssäng och ska snart sova. Jag är alltså i Sthlm. Var tvungen att ta båten upp och tänka sig, det var asbra! Jag skrev klart två uppsatser och läste 50 sidor i engelska boken. Även fast det suger att åka båt när man är van med flyg så måste jag erkänna att det var bra. Men bara den här gången. Plus att det blir båt på söndag också... Yeah... Ska försöka ta vara på tiden så mycket det bara går nu, jag hinner aldrig med att jag vill. Kan vara sista gången jag träffar syster innan hon åker till Australien i flera månader, och vi kommer knappt hinna ses nu. Allt suger! FML. Nej Godnatt


2012-09-06
22:48:13

Take me back to the start

Fredag imorn då. Vet inte vad jag känner om det just nu, har typ inga känslor i kroppen. Men antar att det är bra. Fredag = helg ju. Och helg = Stockholm! Tar båten imorn. Ska bli så underbart att träffa lite Stockholms-folk. Familjen såklart, sen blir det bästaste Pao och Emma, och Wilmer. Precis vad jag behöver just nu. Jobbiga är bara att jag nog börjar bli sjuk - igen. Fattar inte vad som är fel med mig? Har aldrig varit sjuk under alla mina år i Stockholm... Hostade innan träningen idag, fick ont under träningen och nu är det värre. Love my life...

XOXO


2012-09-05
23:21:25

Ljuspunkten idag

Hahaha kul nu när man tänker på det efter. Men inte då! När vi hade tränat i lite mer än en timme så blev det plötsligt heeeelt kolsvart i hallen. Alla började skrika, inte jag som var kolugn, men alla runt omkring sprang runt som yra höns. Så tränaren skriker STÅÅ STILL så blir det knäpptyst. Såg inte ett skit. Tränaren ba men strömmen kommer tillbaka vilken sekund som helst. Men det gjorde den inte. Så efter 20 min kanske började vi plocka sarg, i mörkret. Och leta efter bollar som ligger lite överallt. Och rätt klubba skulle med hem också. Det var väl lite mer action i än annars. Alla gick runt med sina mobiler och lyste. Så då har man varit med om det också! Cyklade hem ensam i mörkret sen också, och självklart ska man möta massa läskiga personer då som man annars inte brukar göra... Nej nu blir det Godnatt

PUSS


2012-09-05
17:10:08

Every sixty seconds you spend crying is a minute of happiness you'll never get back

Drar snart på träning. Ibland känns det som att det typ är det enda livet kretsar kring just nu. Träning, träning, träning. Så kan det vara.

PUSS


2012-09-04
21:24:30

Can you read my mind?
Det blir bättre när man gör saker hela tiden. Hade en superdag med Fanny i stan idag. Sen har jag hjälpt mamma massa. Och massa. Saker. Men att det ska vara så svårt! Det räcker inte med en sak. Snart kommer väl tårarna.
 
Varför var jag alltid starkare förr?

2012-09-03
23:06:52

Sista kvällen med min loverboy

Jaa det suger. Kommer inte träffas på en vecka men det känns som minst en månad om inte mer. Jobbigt när ens andra halva försvinner. Jag kommer inte överleva. Nu ska jag inte tänka på det utan ta vara på sista tiden. Imorgon blir det stan med Fannyyy!! Vi är "lediga" nämligen. Eller måste inte till skolan om man säger så.

PUSS


2012-09-02
12:27:00

Last domingo

Var barnvakt igår. Kunde gått bättre om man säger så, fick utbrott på gabbe. Men tidigare på dagen var allt bra, var i stan med Hannes och hans mamma. Fick det köpt som jag behövde så det var skönt! När vi hade släppt av Hannes i ishallen gick jag och Åsa på invigningen av nya vero moda också. Har nog aldrig stått i en sån lång kö i nån affär på Gotland förut. Men iaf, trevlig söndag

PUSS