Linnea Lucia Engström

2012-02-29
23:26:17

träsmak i baken
Den här dagen har varit hur lång som helst! Gabbe var ledig med mig, och vi åkte upp på krullis vid 12, då började niorna spela. Jag satt med underbara Annici, kul att träffa henne utanför innebandyn! Sen träffade jag Ida och en massa andra också, och satt med Hannes, Hugo och co ett tag. Vi såg i stort sett alla matcherna, så hade ingen känsel i benen och lilla rumpan efteråt! Plus att jag inte kunde vara med och träna ikväll pga mina blodvärden och allt skit, ska kolla upp de på måndag förhoppningsvis, så fick sitta och kolla på då med. Det gjorde det inte bättre, helt stel i kroppen. Men krullis är väl typ en tradition så de är värt de!

Och jag säger grattis till mina fina vänner Alva och Isabelle som gick vidare! :D
puss på er

PUSS




2012-02-28
23:16:41

gotlandsbo igen
Hej! Jag kom hem idag. Jag har knappt haft tid att blogga de senaste dagarna. Men jag kan sammanfatta lite kort. Jag har träffat Rasmus, Paulina, Sara, Marcus, Hampus, Redoy, släkt, Sandra, och Selina såklart. Svårt att inte träffa henne när vi bor under samma tak! Jag har i alla fall haft det bra i Stockholm, det blev lite av varje. Shopping bland annat! Var tvugen att pressa igen väskan för att få med mig allt hem. Dom här dagarna har gått ännu fortare än vanligt, halva lovet har gått snart?! Jag har ganska myckey planerat för resten av veckan också, så det blir fullt upp. Krullis och träning imorn.

PUSS


"se normal ut" yeah

2012-02-27
21:48:13

we were young and wild and free
Hej. Jag åker hem imorgon, berättar vad jag gjort under dom här dagarna då. 

PUSS


right now

2012-02-26
13:43:46

woopwoop







2012-02-25
00:01:16

på andra sidan
Hej! Vet inte om jag sagt att jag skulle till Stockholm idag. Jag är där nu iaf. Tog flyget direkt efter skolan så har spenderat hela kvällen här! Det blev en familjekväll, har inte träffat människorna på nästan exakt en månad. Känns som att banden blir starkare ju längre ifrån varann man är. Jaja. Jag har ganska mycket planerat dom här dagarna nu:

imorgon: först gäster. Sen vara med syster och Rasmus. Träffa Sara Paulina Marcus på kvällen. Sara sover hos mig.
söndag: kanske åka skidor? beror sig på vädret. Annars träffa Hanna, och kanske några fler. Kanske se Marcus basketmatch?
måndag: shopping, Emma Sara Paulina. Träffa Sandra på kvällen och sova över.
tisdag: Sandra och sedan hemfärd.

Kanske inte låter så mycket, men känns som de! Ska hinna vara med familjen också. Men det brukar lösa sig.

PUSS


SysterYster!

2012-02-23
13:23:01

foster the people

2012-02-22
18:10:19

just because im losing doesnt mean im lost

Tack bästa för att du finns! <3

2012-02-21
20:27:26

zumbaa
Hejsaan. Isabelle var här förut, vi hade mycket att ta igen. Det var skönt att bara prata och umgås med den underbara personen! Igår på bandyn körde vi zumba första timmen, något alla bör prova haha! Man står och skrattar åt sig själv en timme. Nu ska jag gå tillbaka till historian igen, jävla skit ämne.

PUSS



2012-02-20
17:33:25

get your ass back home

2012-02-19
21:00:01

du blev tappad på BB
Hej. Skriver lite snabbt bara. Jobbade igår, nice med pengar! Idag har jag haft match, vann med 13-2 tror jag. Eller alla säger olika, men ett mål eller mindre.. Sen har jag inte gjort så mycket, jag har haft ont i huvudet sen jag kom hem så det är ingen höjdare. Mamma gjorde semlor så tappade fredrik sin i knät, eller fyllningen åkte ur. Grädde överallt haha! Nu ska jag bara ta det lugnt, känns nästan som att jag har feber. Hoppas inte jag börjar bli sjuk!

PUSS


Amme tappade sin tand förut, stolt tjej! hon fick fan 40 spänn för det, på min tid fick man ju typ bara 10 eller 20? konstigt, konstigt...

2012-02-17
16:24:15

till ainaa
Sorry för mitt inlägg igår, men orkade verkligen inte med all skit. Blev lite bättre efter ett tag iaf, har fina vänner!

Idag har jag haft historia heela dagen. Fast gick väl ändå hyfsat fort. Jag borde inte sitta och skriva nu egentligen, för ska till Ina ganska snart, och fira henne lite. Får se om jag blir upplockad av fannyyy eller om det är bussen som gäller. Jag ska upp och jobba imorn så blir väl kanske inte kvar där hela kvällen/natten heller.. -.- alltid nåt i vägen! Men ska fixa mig lite nu, ha en bra kväll!

PUSS


random bild meen :)

2012-02-16
19:48:28

-
Haha jag orkar inte mer. Tack så mycket. Så jävla ironiskt. Skitkul att bli anklagad för saker jag inte förtjänar. Förstår inte varför? Jag hoppades ett tag där att saker hade börjat lösa sig, men helt i onödan. Säger det igen, tack så jättemycket!


Personer är inte som man tror.

2012-02-15
16:05:03

eyes deep as the ocean
Hej. Gick upp typ halv 1 idag, behövde nog sova ut lite hehe. Igår kväll var jag hos Jesper, det var några låtar vi skulle fixa och sen stannade jag kvar och bara pratade. Tycker det är lättare på något sätt att prata med killar ibland. Menar inget illa med det alls, hoppas ni förstår vad jag menar! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har träning sen så ska nog börja förbereda lite grejer tror jag!

PUSS


2012-02-14
17:46:10

glad alla hjärtans dag alla fina!

2012-02-13
17:08:09

you saved my life once
Hej. De första som hände när vi kom till skolan idag var att vi fick reda på att en annan i ettan dött under helgen. Alla runt mig dör, eller råkar ut för nåt. Jag förstår inte varför? Jag verkar ha nån jävla förbannelse på mig. Annars har det varit en helt okej dag, fick reda på att vi ska få en ny mattelärare. Jag ställde mig upp på stolen och skrek av glädje! Eller inte. Men nästan. Jag och Ina firade lite iaf!

Jag och Chanti kom hem samtidigt så pratade med honom, och hade halvt snöbollskrig. Vi väntade på hans kusin som skulle komma, så visade de sig efter typ 45 minuter att han såklart redan var hemma hos chanti och hade varit det hela tiden, så hade inte behövt göra honom sällskap egentligen. Blev ju kall och blöt i onödan! Kul haha. Men det var väl spännande, hade inget bättre för mig. Jaaa. Ska på träning om nån timme, så behöver väl äta snart.

PUSS


2012-02-12
21:29:32

is that allright?
Hej. Jag har jättemycket att säga egentligen, men har inga ord. Gamla sår slets upp igen. Fast ändå glad. Jag är helt lost. Hade en grym helg med Sara iaf! Fan vad underbart det var. Hade kul hela tiden verkligen, plus att det hände lite oväntade grejer. Går inte att beskriva.

Men såg en person på flygplatsen. Den jag minst av alla trodde jag skulle få se. Känner mig helt förstörd på insidan, fast jag borde vara glad. Fast jag är ändå glad. Eller?


hatar att se någon gå, igen, när det enda man kan göra är att stå och se på

2012-02-11
13:04:41

Johan L!
Hej! Igår var det full fart hela dagen. Direkt från skolan till stan där jag och Yvonne hämtade hennes bil från service, sen till dinsko där jag köpte ett par skor jag velat ha flera månader. ÄNTLIGEN! Till båten där vi hämtade Sara, full fart hem där vi slängde i oss mat. Vidare till ishallen där Johan Larsson höll förerdrag för Gabbes lag och nåt till om hur hans liv sett ut, hur han ätit osv. Sara visste inte om det innan, hon blev ganska chockad om man säger så! Man fattar inte hur långt han egentligen har gått. Vi var med och lyssnade iaf! Efter hamnade jag på två bilder med honom, hehe. Vi stannade och pratade lite med honom efter också. Sen hem fort igen, och tillbaka upp på Sudrets näst sista hockeymatch. Dom hade fixat värsta hejarklacken och allt! Det slutade med att Sudret vann med 4-0.

Bästa kvällen på länge! Är så jävla glad för att Sara är här!

PUSS


2012-02-09
22:31:53

s.p

Söjt-Simon från vår slepp-over! Hoppas du ser det här nu Sofie! Du är ju till och med med på bilden ;) Kändes som att det var för långt till sommaren...

2012-02-09
13:02:02

hej amigos
Sitter på spanskan och har översatt en text om askungen, haha. Vi hade matteprov förut också, känner mig körd fast ändå inte. Det kan ha gått bra. Det märker jag väl när jag får tillbaka provet. Jag vill bara få den här dagen överstökad, hem träna sova och sen är det fredag! Då kommer äntligen sara! Det är ju kul att några i klassen bestämt att vi skulle träffas då, den enda fredagen jag inte kan typ. Men inget att hänga läpp för.

Kan berätta att igår när vi körde hem från träningen så var det snöstorm, och det var inte så långt ifrån att vi körde av vägen kan jag säga. Alla satt och skrek haha. Sen skulle jag gå hem i stormen och det var ju inte plogat eller så, så gick i minst 1 decimeter snö hem. Var helt slut när jag kom hem, och hade snö överallt. Mys! Nu måste jag back on track, spanska i nån timme till...

PUSS


2012-02-08
17:49:37

what if we got it all wrong
Hade förberett mig på att dra till Ina idag, som jag sa igår. Men kom på för några timmar sen att vi har matteprov imorgon och känner mig inte alls förberedd på det, och hela kvällen går ju åt till bandyn så det blev plugg idag istället. Ingen tid för tolkningen eller vad det hette. Idag såg jag också sista avsnittet på säsong 7 av one tree hill, så har klarat av 7 säsonger nu! Fira lite kanske?! Ska äta lite nu, sen drar jag som sagt till träningen.

PUSS


2012-02-07
18:26:48

she´s a gold digger way over time
Hej! Känner mig duktig, har skickat in 3 uppgifter/uppsatser sen jag kom hem nu. Då är jag helt ledig ikväll alltså, och även imorgon. Tror jag ska till Ina med Fanny och Agnes och åka pulka efter hästarna, myys. Jag har pratat med Sara idag också och hon ska boka biljetter idag, så hon kommer hit i helgen! :D Det kommer bli kanoners! Förresten så har jag ont i hela kroppen idag, vi hade jävla fys igår och jag stretchade inte efter så är stel som en pinne! plus att mitt knä spökar. Men får väl skylla mig själv... Ska ner och äta nu,

PUSS


längtar tills du kommer hit kåmpis!

2012-02-05
18:43:37

sunday bloody sunday
Hej. Trevlig kväll hos Agnes igår! Idag har jag gjort lite av varje, städat rummet bland annat och varit ute och spelat hockey/bandy. Inte kul när man kör mot tre hockeyspelare som tacklas så jag flyger, tur att det är typ en meter snö så att man landar mjukt. Jag skulle träffat Isabelle nu egentligen, men det verkar inte bli av :( men kanske bra egentligen, för måste göra ett stort projekt som jag inte ens börjat på. Dags nu då kanske.

PUSS


haha retard

2012-02-04
17:21:09

premiär
Hej, har haft min innebandymatchpremiär idag. Vi vann med 10-3, eller tror att det blev det. Nåt sånt iaf! Jag hade ett stolpskott mitt första byte haha. Tänk om jag hade gjort mål, nybörjarn ba. Vi spelade basket som uppvärmning också, så det kunde väl nästan inte varit bättre :D Jag har varit osäker på hur seriös jag ska bli med bandyn, men jag tror faktiskt att jag ska satsa nu. Älskar laget, alla är underbara och goa! Och kan nog inte få så mycket bättre tränare. Så kör ba, säger jag! Inget att förlora.

"17 årigt nyförvärv från Stockholm som flyttat till Gotland för studier. Gör sin första innebandysäsong men har tidigare spelat basket på tämligen hög nivå. Lär sig fort och kommer idag göra premiär i KIK dressen."

Så stog det i matchprogrammet, bredvid en ful bild på mig. Jag visste inte ens att dom hade värsta satsar matchprogrammet! Ute i entrén sitter det också bilder på laget, så där hänger jag också. Så är nog ganska seriös med bandyn, även om jag typ förnekat det. Aja, nog om bandyn. Nu ska jag till Agnes.

PUSS


2012-02-03
22:29:29

grattis lillebror!
Du betyder så mycket för mig! Är nog en av dom jag står närmast just nu, med dig är allt inte lika komplicerat längre. Du är värd mer än att ligga och spy på din födelsedag iaf kan jag säga.. hu. Älskar dig!

2012-02-02
20:58:18

ointressant inlägg
Jag har ofta fått frågor om vilka killar jag dras till (utsidan alltså) och alltid haft svårt att svara på det. Men om man tänker efter nu så är det en enkel fråga, det är bara att titta tillbaka under mina senaste år så syns det ganska tydligt. Jag hittade en bild som sammanfattar det ganska bra:


Leendet, ögonen och det mörka håret. Det är så jag det bara kan bli. Nu vet ni det!

PUSS