Linnea Lucia Engström

2012-06-29
20:43:21

Sometimes there are no words
 

2012-06-27
21:47:35

Who's gonna save you?
Har inte bloggat på några dagar, har inte kunnat logga in från mobilen så har inte orkat helt enkelt. Snodde hannes ipad nu hehe. Det jag har gjort är att jobba, träna, och vara med hannes. Så livet flyter väl på, dagarna går fort så snart börjar försäsongen med innebandyn och sen också skolan. Vet inte vad jag ska skriva, kan berätta att jag har en trevlig arbetskamrat, Niclas, som får dagarna att gå lite snabbare. Bättre än förra året om man säger så. Jag har haft suuuupeebra dagar med hannes nu, är lycklig som bara den. 
 
PUSS 
 

2012-06-21
23:06:46

Midsummer

Midsommar imorgon och det är fortfarande ganska oklart vad jag ska göra.. Det enda som är säkert är att jag först ska jobba och sen vara med Hannes. Vi håller på att spåna lite nu på var vi ska vara, får se om vi kommer fram till nåt! Spänningen stiger, osv.

PUSS på er


2012-06-20
22:55:10

Who do you see when you look into the mirror?
Jag har typ fortfarande inte fattat att jag har sommarlov. Har haft fullt upp hela tiden, och det är väl trevligt det med. Hannes har sovit här ett antal nätter, och det är inte kul någonstans att gå upp till jobbet när han får ligga kvar och sova... Men det är smällar man får ta! Det är värt det om man säger så. Idag har jag jobbat 8.30 till 17.30 och sen var det full fart hem och byta om och slänga i sig mat och sedan dra vidare med Dess till träning i Klinte. Vi spelade fotboll med laget, och några andra som joinade oss. Hem igen, och ut och springa 2 varv i spåret. Så har min dag sett ut. Jag kommer somna gott om man säger så.

PUSS


2012-06-18
23:35:38

Day 1

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Jag började sommarjobbet idag, halv 9 till halv 6, segt som fan men det är värt det. Sen var det full fart hem, slänga i sig mat och byta om och åka till dessi som hade studentmiddag. Där fick man träffa goa vänner, så som Fanny, Jennifer och Robin. Sen var det vidare på kalas hos farfar som fyller år. Och sen blev det ett varv i spåret, känner mig inte riktigt frisk och kunde knappt andas så det fick räcka. Har också träffat Hannes 3 gånger idag. Nu blir det äntligen sängen.

PUSS


2012-06-16
12:05:01

Hemma again

Blev båten hem igår, flygen och många av båtarna för den delen var helt fulla hela helgen. Men jag hann med en del i Sthlm iaf, jag träffade familjen, Sara, Emma, Pao och Sandra. Idag ska jag träffa Hannes, han sover antagligen här och imorgon har vi kanske lite planer... Om det blir som planerar.

PUSS


2012-06-14
19:10:00

Ljudet av ditt hjärta

Jag sitter vid ängbybadet och väntar på att mina fina vänner ska komma. Emma fyller nämligen år på måndag så hon ska firas! Kanske ett litet nattdopp? Haha eller inte!

PUSS


2012-06-13
20:44:21

No woman, no cry

Sara står duschen så jag passar på att skriva lite så länge. Som jag sa igår var vi i min förra skola idag på deras avslutning, vi pratade lite med gamla lärare och så. Känns som igår verkligen! Sen åkte vi inåt stan, sen lämnade Sara mig för hon var tvungen att åka till sin skola, jag är den enda av mina kompisar i Sthlm som har slutat.... Så jag gick själv i stan i nån timme, hittade några fynd faktiskt, och sen framåt eftermiddagen begav jag mig hemåt. Jag stack ut och sprang och då höll jag på att dö av värmeslag. Det var så galet varmt! Nu är Sara här som sagt, får se vad vi ska göra. PUSS


2012-06-12
21:23:08

I'm findin' it hard to believe, We're in heaven
Nu sitter jag i Stockholm igen. Har åkt flyg 3 gånger på mindre än en vecka. Kul liv jag har... Tidigare idag hade vi avslutning, alltså sommarlov. Men på något sätt är jag ändå inte glad, vet inte varför. Men det släpper nog snart. Kommer sakna mina bruds Fanny Agnes och Ina! Imorgon ska jag på en till avslutning, i min förra skola. Ska dit med Sara, hennes brorsa och några andra som slutar. Sen blir det stan! Har ganska mycket planer för de närmaste dagarna, får se när och hur jag kommer hem igen.

PUSS


2012-06-11
23:44:37

jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt
Avslutning imorgon! Sen är det sommarlov för hela slanten, förutom sommarjobbet dock. Jag drar till Stockholm imorgon också. Jag fick min iphone idag också, nice nice. Godnatt från mig och Hannes

PUSS


2012-06-10
18:28:04

Emergency call, this is our code red
Blev nästan första doppet i år förut idag. Men Hannes tyckte inte jag skulle bada med kläderna på... Så gick bara i med benen. Det räknas nästan iaf. Sen gjorde jag typ honom döv, paddor är inte min grej! Men annars har det varit bra! 2 dagar kvar i skolan och sen blir det Stockholm i några dagar igen.

PUSS


avslutningen förra året!

2012-06-09
19:19:54

i will lose my mind
Jag kom hem från Stockholm för nån timme sen. Hade det aaasbra. Blev mycket tid med familjen och släkten, och det är ju inte så ofta det blir så det var skönt att få träffa alla. Jag missar annars alla släktgrejer och så eftersom man nu bor på Gotland.... Jag har inte så mycket mer att säga nu, ska till Hannes och sova där ikväll. Ni kan få några bilder.

PUSS

från vagnen!
nån timme efter flaket, dränkta i öl som hade börjat torka in!
blev en motorcykelsväng med pappsen!

2012-06-08
13:18:49

student 2012
Hade en sån sjukt bra dag igår! Fattar inte att jag först var osäker på om jag skulle till Sthlm, eftersom de är student i Visby idag, jag fortfarane går i skolan och har lite andra saker osv, men kände att man inte kunde missa sin syster student. Att jag ens var osäker?! Studenterna kom i stora båtar, SVT var där och filmade och alllt. Var på nyheterna igår, eller aktuellt eller nåt sånt. Sen fick jag följa med och åka studentflak! Vi åkte runt inne i Sthlm i några timmar. Öl överallt säger jag bara. Men så det ska vara! Sen på kvällen var det studentmiddag, lika kul det också. Lägger upp bilder sen, 

PUSS

 

2012-06-06
21:46:17

If you wanna make the world a better place, take a look yourself and then make a change
Jag ska bara säga att jag är i Sthlm nu. Min kära fina systeryster tar studenten imorn så firande blir det! Hela tjocka släkten och co kommer så det blir nog bra. Ser fram emot det som fan! Jag kanske ska åka med på flaket också hehe. Kan också säga att jag har haft toppendagar med min kära pojkvän, han ställer alltid upp för mig. "Min fasta klippa." Tur de.

PUSS


Imorgon är det din dag knäppis! in africa

2012-06-05
16:33:40

änglavakt
Jossa la upp en bild på bilen Julia och hennes kompisar satt i. Fick typ rysningar i hela kroppen, fattar inte hur alla kunde överleva. Kolla:


Det måste finnas änglar.

2012-06-04
21:37:00

he said, "Son, have you seen the world?"
Jag var i skolan i ungefär en timme idag och hade betygsamtal, sen tog vi bussen hem. Värd dag! När jag kom hem drog jag och Yvonne ut och övningskörde nån timme. Sen har jag tränat. När jag kom hem tvingade jag Gabbe och Amme att köra fys med mig, Amme klarade nästan dubbelt så många sit ups som Gabbe. Och han ska va hockeyspelare?! Jag tror minsann att min kära lillebror borde börja träna lite. Han blev skitsur på Amme också haha. "VAFAN AMME!!!"

Men iaf, pratade med min far nyss och han hade blivit av med sin iphone häromdagen så han var lagom glad... Finns idioter alltså. Vem går in och tar en telefon ur nåns ficka när den personen sitter och äter lunch på en restaurang? Pappas kollegor började undra när snubben satte sig jättenära pappa helt själv utan att beställa nån mat, och sen helt plötsligt gick därifrån fort som fan. När pappa sen efter nån sekund märkte det hade tjuven redan kutat iväg som en galning. Jag blev fan sur nu. Livstid på den idioten.

PUSS


2012-06-03
22:40:31

Någonstans mellan himlen och helvetet
Har varit med min Hannes hela helgen. Idag har vi inte gjort mycket nytta alls och det var nog en sån dag jag precis behövde. Skulle egentligen till stan men mamma ville inte in så vi blev kvar hemma. Jag och Fanny kom fram till att det är så galet ovärda dagar kvar i skolan nu, men jag är ju som tur är ledig torsdag och fredag för jag ska till Sthlm, så får ta mig till skolan imorgon och tisdag iaf.

Min kompis lillasyster fick åka till sjukhus. Fick en klump i magen när jag fick reda på det, man ska fan va glad för det man har för det kan försvinna vilken sekund som helst. Oj vad jag djup jag blev nu... Men iaf, som tur var hade hon änglavakt och kommer överleva.

PUSS


tänker på er Julia och Jossa!

2012-06-02
20:07:43

love is in the air
Är barnvakt åt Gabbe med Hannes. Träffade Niki tidigare idag och tog en fika på Bagarns, vi satt ute och åt glass i stormen, kallt som tusan men mysigt var det. Ha en bra kväll

PUSS