Linnea Lucia Engström

2015-12-29
00:39:46

Livet rullar på
Länge sen jag skrev klokt men har haft fullt upp. Jag är glad att julen är över iaf. Nu ser jag fram emot nyår, få fira med mina underbara vänner. Kan inte få de bättre än så. Tänker inte skriva så mycket mer än det just nu. Livet rullar på och jag börjar se mening med saker igen. Finns som sagt andra killar som väntar och dyker upp när man minst anar de. Har insett att mitt liv faktiskt inte är över, det har knappt börjat. De finns så mycket mer som väntar, och nu tänker jag börja leva mitt liv på riktigt. 2016 ska jäklar bli ett bra år, jag är så taggad på att skapa nya minnen med dom jag verkligen tycker om. 
Puss










2015-12-25
13:51:04

Att man älskar fel jävla kille

Men kanske börjar gå åt rätt håll. Börjar inse att jag har hela världen framför mina fötter nu, och börjar märka att de finns fler fina killar. Som dessutom uppskattar mig och får mig att må bra. Jag vet att jag kommer klara de här ❤️

2015-12-24
16:01:41

God jul




Ni gör min vardag lättare ❤️

2015-12-23
18:44:08

Inte glad chey




Bra kväll igår även fast bilfan krånglade som fan.. När vi äntligen lyckats fixa allting och jag var på väg därifrån dök två nya fel upp såklart. Satans jävla bil som aldrig kan vara snäll och inte krångla. 

2015-12-22
09:55:55

❤️



2015-12-22
00:44:17

När man minst anar de

Så bra kväll. Börjar kanske hitta tillbaka på rätt väg igen. Behövde verkligen få känna mig uppskattad. Livet kan överraska en på så många sätt <3

2015-12-21
18:33:31

Glad chey
När man minst anar de skriver någon såhär. Att det lilla kan göra en så glad. Finns kanske fler fina killar på denna ö
 Nu blir det klinte och Hugo, ska bli så kul att få träffa honom igen 😃




2015-12-20
14:11:51

20onde ❤️

❤️

2015-12-20
02:27:10

Du är inte min vän, kom inte hit igen
När man har skrattat så man fått ont i magen vet man att man har haft en bra kväll. Var så jäkla mysigt att se hockey med mina bästa och sen dra in till stan och på vägen in ha tävling. Jag körde felix bil och det var lite skillnad mot min bil haha. Har nog aldrig kört så fort! Och fick även träffa mina andra bästa sen inne i stan så jag kunde inte haft de så mycket bättre. Skriver mer imorgon, är helt slut i kroppen och behöver all den sömn jag kan få. Godnatt :)












2015-12-19
00:58:24

Fri som en fågel








Spännande att man fått en ny läsare, här har du lite bilder att se på från mitt väldigt intressanta liv.

2015-12-17
13:44:11

Nu vet vi att detta inte stämmer



2015-12-16
00:02:13

Allt jag behöver nu, är att hitta en annan du
Blev en riktigt bra kväll! Vi var ute och sladdade med en jäkla massa folk och hade kul. Självklart kom polisen och alla stack från bilarna, men dom letade efter oss och ropade på oss så jag Alexandra Jonken och några till gick tillbaka och pratade med dom. Dom ställde massa frågor om bilarna men dom var riktigt trevliga faktiskt. Sen vågade sig resten tillbaka också. Jocke fick flygande besiktning och simon och Rasmus hade olagliga däck så dom skulle lämna sina bilar där, men det sket dom i såklart. Riktigt bra kväll för att vara en tisdag! Det blir upp tidigt imorgon för har massa jag ska hinna med i stan, plus att jag kommer vakna när Quintus Alexandra och Adam drar. Men det är bara bra. Naj godnatt! 





2015-12-15
15:07:04

Livet tar och livet ger
Igår hände det sjukaste haha. Önskar jag kunde skriva det här men den enda personen jag kan prata om det med, är den enda jag inte pratar med längre. Synd, men så kan det vara. 
Var så skönt att slippa sova själv inatt. Kändes så tryggt att ha någon bredvid sig igen. Jag skräms fortfarande av tanken att behöva vara ensam. Men ikväll slipper jag också det. Önskar bara att stenkyrka låg närmare Hemse...

 Börjar få panik över julen. Hade trott att jag skulle få spendera den med Hannes, men nu när det inte blev så så tappade jag lusten att fira över huvud taget. Vet inte var jag ska ta vägen. Har lite olika erbjudanden men så svårt när man inte har lust alls. Vill bara lägga mig i ide nu och vakna upp nästa år så man slipper julen och allt helvete. Men bara bita ihop linnea, jag vet ju att allt blir bättre för varje dag som går. Jag blir starkare och starkare hela tiden. Ensam är stark. Försöker jag inbilla mig iaf. Men jag ska klara det här, jag förtjänar att vara lycklig. Lycklig på riktigt. 










2015-12-14
20:19:11

Keep smiling, keep shining
Helt sjukt att livet kan gå så upp och ner. Igår låg jag och grät i stort hela dagen, idag är som vilken dag som helst. Har fått prata av mig med Nina, pappa, Alexandra och Julia, och snart kommer Jonken också. Är så tacksam för alla i min närhet som vill hjälpa mig i det här och puschar mig så jag ska komma på benen igen. Dom får mig arg istället för ledsen. Han förtjänar inte mina tårar längre, nu är jag istället arg för att jag blivit behandlad såhär. Ingen förtjänar att bli behandlad som skit. Så nu är det slut med det. Nu kommer jonken så jag får skriva mer imorgon. Ska bli så skönt med sovsällskap. Och imorgon ska jag eventuellt till mina babes i stenkyrka också. Älskar verkligen mina vänner. Tack för ni finns <3



2015-12-14
09:57:45

Tack gode Gud för att denna människa finns i mitt liv

"Jag behöver en Jonkenkram" 
"Du kan få så många Jonkenkramar du vill" 
Vad hade jag gjort utan dig? Min bästa <3

2015-12-13
23:14:14

När man är på botten finns det bara en väg - uppåt
En hel dag med gråt är äntligen över. Ska förvisso ännu somna också men mina ögon är så utmattade av alla tårar att jag förhoppningsvis slipper ligga vaken med alla mina tankar. Nu vet jag verkligen hur det känns att vara på botten. Just det här att man ska behöva skämmas också. Att jag har låtit mig luras om och om igen, få hjärtat krossat gång på gång. Hur kan man vara så dum? Varför lyssnade jag inte på alla som sa åt mig, peppade mig att fortsätta mitt liv och hitta någon bättre. Någon som förtjänar mig. För hur kan man älska någon som beter sig som en skitstövel? Det är något som är väldigt fel med mig. 

Mina nära och kära har försökt peppa mig idag också. Få mig att inse att det är slutet, att jag måste sätta ner foten och ta avstånd. För avslutar jag det här helt så väntar något bättre. Det finns någon som jag är menad för, det gjorde bara jävligt ont att inse att det inte är du. Men jag ska hitta min drömprins, jag vet att han väntar på mig. Kanske vandrar han in på bagarns imorgon, vem vet? Jag har i alla fall en person som jag hoppas kommer, han får mig jämt att le och jag längtar tills varje gång han tittar införbi. Det är sånna saker som har fått mig att orka gå till jobbet. 

Kommer vara riktigt jävla jobbigt imorgon men jag vet att det blir bättre. Tiden läker sår. Och jag har så mycket fina människor som stöttar mig och bryr sig om mig. Jag ska försöka skriva varje dag nu för min egen skull, se skillnad från dag till dag hur jag kämpar mig upp från botten. Visar att det är din förlust H. När jag älskar någon gör jag verkligen det av hela mitt hjärta, den kärleken ska man ta vara på om man får. Man får kanske bara en sån chans i livet. Jag hade aldrig lämnat någon jag älskar, som jag dessutom sagt att jag ska leva resten av mitt liv med. Nu ska jag bara hitta någon som gör samma sak för mig, vill ge mig samma kärlek tillbaka. Det är allt jag kräver, få känna kärleken. Men det var för mycket begärt av dig, så då hittar jag någon som vill. Jag ska hitta min sanna kärlek.

2015-12-13
11:39:04

Säg hejdå till den gamla Linnea
När alla runt om en tror att man mår bra, fast man inte alls gör det. Man sätter på en mask men så fort man blir ensam igen så åker den av och allting kommer tillbaka. När man knappt klarar att sjunga ja må hon leva för sin mamma för tårarna ligger och trycker och bara väller ut så fort man inte kämpar emot. Jag kan vara ganska bra på att låtsas men nån gång måste allt ut. Mitt liv tog slut när jag blev lämnad och jag vet inte hur jag ska hitta tillbaka, se ljuset igen. Jag vet inte ens om jag vill det. Min andra halva försvann så det är bara en halv linnea kvar. Bara det tomma, ledsna, krossade och dåliga. Vem vill ens ha en sån person i sitt liv?

Jag har mått bra, började inse saker. Att jag förtjänar bättre och att det finns något bättre som väntar på mig. Alla vänner som väljer att stötta mig, då måste dom se något bra i mig som dom vill rädda. Dom vill rädda mig innan det är för sent, innan jag går under helt. Men dom vet inte vilka tankar som rör sig i mitt huvud, att jag istället för att åka hem på natten kör runt och runt och letar efter ett bra träd. Siktar mot det men viker av igen för jag tänker på konsekvenserna, hur förstörd min familj kommer bli. Men när man inte ser någon mening alls med att leva längre så vet jag inte hur jag ska stå ut. Hur ska jag komma ur sängen på morgonen när jag inte har något att gå upp för? Vill bara låsa in mig på mitt rum och ligga där tills det inte finns något kvar. 

Trodde jag var på bättringsvägen, att jag faktiskt skulle repa mig. Att det egentligen inte är min förlust. Men när man får falska förhoppningar hela jävla tiden som sen bara krossas som ingenting så pallar man inte. Jag är verkligen på botten och den enda personen som kan få mig därifrån är den enda som inte vill ha mig. Så jag kan lika gärna säga tack för mig och hejdå. För det här är slutet för den linnea som jag en gång var. Nu är det bara ett tomt skal kvar som bara lever för att jag måste. Hjärtat och själen tog du med dig när du lämnade. Tänk om du förstod. Tänk om du fick uppleva samma mörker som jag är i nu. Då hade du inte lämnat. För så gör man inte mot någon man älskar. 

2015-12-13
02:07:35

När man står ensam kvar
Hoppet sägs vara det sista som lämnar en människa. Nu har det lämnat mig också. Sitter nånstans och tittar ut över det svarta vattnet och förbereder mig. När man har så viktiga beslut att ta men hjärnan är avstängd, vägrar tänka för det gör för ont. Som att hugga en kniv i hjärtat för varje tanke. 

Har ofta funderat på var jag ska begravas. Dock aldrig kommit fram till något för det har inte känts relevant. Men hur skulle mamma och pappa klara av att ta det beslutet? Hur skulle dom kunna fortsätta att leva sina liv? 
Så mycket tankar, så mycket hugg i bröstet. Var ska jag ta vägen? Var hör jag hemma?  

2015-12-12
18:14:44

Upp och ner, ner och upp
När man varken vet ut eller in som vanligt... Börjar vänja mig vid det nu, vilket inte är okej egentligen. Känns skit när alla säger åt mig att göra en sak så gör jag motsatsen. Är det jag eller dom som har fel? Eftersom det alltid slutar med att jag blir sårad så antar jag att det är jag som har fel. Väljer fel val hela tiden, dum som man är. Så får jag sota för det varje gång. Aja, jag lär mig snart hoppas jag. Innan jag blir helt förstörd. 

När världens bästa var här igår. Oj vad jag tycker om henne. 

2015-12-11
18:46:56

Liv1






2015-12-10
18:19:15

When you try your best but you dont succeed
Nu sitter man ensam hemma som vanligt. På vinterhalvåret bor min familj alltid uppe i ishallen. Och idag blev de ingen träning heller med jullan, men Jonken kommer hit iaf och gör mig sällskap. Tur man har sina fina vänner, jag hatar verkligen att vara själv. Visst ibland kan det vara skönt men usch så tråkigt de blir. De måste hända lite saker också! Imorgon är de fredag, så skönt!! Då kommer min babe hit, ska bli så kul. Och jag är ledig på lördag också så de här kan inte bli något annat än en bra helg! 



2015-12-09
21:54:26

Im addicted to pain, its my heroin
Idag har vart en bra dag! Hade sovmorgon och drog sen in till stan för att träffa Alexandra. Felix ville också hänga med så vi 3 gick på stan en stund. Sen åkte vi och hämtade Quintus, och gjorde lite ärenden. Jag hittade lite julklappar faktiskt! Och köpte även nya örhängena då jag tappade mina när vi dansade på krogen. Sen avslutade vi med en supermysig fika. Älskar verkligen mina vänner. 

Sen var det full fart hem för att gå på julbordet. Jag och jullan som alltid. Självklart sa Fredrik fel tid till oss så vi var en halvtimme för tidiga haha, men det var rätt skönt faktiskt för då kunde vi småprata lite och sen slå oss ner på bra platser och spana lite på allt folk som kom. Över 100 pers var det! 4 långbord. Jag lyckades faktiskt få i mig mycket mat också så det var kanske ett tecken på att jag börjar må bra på riktigt igen. Amme dansade också inför alla, tänk om man hade vågat det.. 

Det värsta var ju att man hela tiden satt och hoppades på att man inte skulle vinna på sin lott så man behövde gå upp inför alla. Men självklart ropar Janne upp mitt lottnummer och jag kastar snabbt lotten till mamma och ber henne gå upp. Men hon vågar inte heller och skickar vidare den till Finen, och Finen skriker "det är inte min lott det är linneas!" från andra sidan lokalen till Janne, Och Thomsson skriker LINNEEEAA och Janne i sin tur KOM IGEN NU LINNEA KOM UPP!! Så jag får likförbaskat gå upp och hämta paketet, helt jävla knallröd i ansiktet, med över 100 blickar på mig, inklusive a-laget... Fyfan så pinsamt! Dom som inte visste vad jag hette innan vet det nu iaf ;) jäkla Finen, Thomsson och Janne... Aja det var ett lika mysigt julbord som alltid och jag fick en ny sudrettröja att sova i, perfekt ;) 




2015-12-08
17:13:58

Vad gör de om 100 år
Blir så trött på min bil... Alltid krångel med den! Ska byta hjullager och Erik och Jonken hjälpte mig att beställa så jag fick hem rätt saker. Vi alla trodde att vi beställde delar till båda sidorna, men nej. Paket kom idag och självklart fanns det bara delar till ena sidan. Så måste beställa om skiten igen. Det kan aldrig bli rätt på första försöket med den bilen. Men kanske hinner få hem allt så vi kan fixa de i helgen. Skönt med en kompis som har billyft ;) 

Imorgon innan julbordet med sudret blir det julklappshandling med mina hjärtan Alexandra och Quintus. Vad skulle jag gjort utan dom... Kanske kan fixa sovplats nånstans i stan ikväll för slapp vara barnvakt, och skönt att slippa köra in imorgon bitti. Men får se. Och helt sjukt att det är 110 personer anmälda till julbordet. Ska bli väldigt spännande att se vilka det är som kommer. Kommer nog bli riktigt roligt! 

Här mådde jag bra! <3
Kärlek till er

2015-12-07
21:29:25

De enda man behöver
Att man typ ännu var bakis när man vaknade imorse och skulle gå till jobbet. Fyfan asså, jävla Erik haha. Han ska få igen som fan! Men det som tröstar lite är att det inte bara var jag som ännu var sliten idag iaf. Lördagkvällen tog hårt på många av oss ;) men det var sååå värt de! Nu mår jag bra igen iaf, har till och med gymmat. Att vi alltid lyckas gå dit samma tid som alla vältränade killar. Man är ju så snygg när man sitter och tar i haha. 

Är taggad till onsdag för då är det julbord med sudret. Kan dock bli lite stelt för sist jag träffade dom var på krogen, och jag dissade flera stycken hehe. Så de kommer bli spännande! Säkert ingen som kommer våga titta på mig haha. Men så de ser jag fram emot iaf! Har lite roliga saker som händer i helgen också, det behöver jag verkligen. Så skönt att vara fullbokad hela tiden, det hjälper mig i processen. Det jobbiga idag dock var att det stod en flyttbil vid Yvonne och runes hus idag, det är verkligen på riktigt. Dom ska flytta... Hatar att bli lämnad. 





2015-12-06
22:35:58

Jag kommer aldrig kunna dö med dig
När man har så mycket att säga men inte vet var man ska börja. Hängde i stan i fredags med massa härligt folk, då har man inte tråkigt en minut. Fick bilen tvättad också. Så skönt att hålla sig sysselsatt, även fast man kommer hem 2 på natten och ska upp vid 6.. Så värt de faktiskt! Stackars Tove som jämt får jobba med en jäkla zombie på lördagar för jag alltid lyckas få för lite sömn på helgerna haha. 

Sen igår gick allt i ett hela tiden. Efter jobbet skulle jag styra upp hela kvällen för jag jämt lyckas bli mellanhanden mellan allt och alla, så hann inte ta en tupplur som jag hade tänkt innan hockeyn. Och hockeyn drog såklart ut på tiden med förlängning så jag blev tvungen att dra innan det var slut för att ta emot alla som skulle hem till mig innan förfesten i rone. 

Ganska sjukt att förfesterna nästan alltid är roligare. Erik lyckades supa ner mig med sin jäkla absint också haha, aldrig igen. Brukar inte spy och vara bakis men absint, sprit och massa cider blev för mycket för lilla mig. Tur jag har så fina vänner som tog hand om mig. Jag och Erik som drack absint och vi som spårade haha. Fick sova i några timmar innan Erik drog igång klockan 7 med att spela gitarr på nedervåningen, då var han ännu full hahaha. Sen hade vi alla bakishäng och låg huller om buller i soffan och myste. Världens bästa gäng. Vet inte vad jag skulle göra utan mina fina vänner, älskar dom. Hade en grym helg i alla fall och eftersom jag typ ännu halvt är bakis ska jag sussa nu. Godnatt <3

Alla känslor måste lämna min själ innan jag förstör mitt liv 
Du vet du känner mig väl 
Jag kommer aldrig kunna dö med dig 



















2015-12-05
02:05:20

<3
Bästa kvällen på länge! Träffade massa fina kompisar och hade askul, och fick dessutom min bil tvättad av världens bästa! Börjar jobba om 5 timmar men det rör inte mig i ryggen, offrar all sömn för den glädje som mina fina vänner ger mig. Kärlek till er <3 









2015-12-02
23:31:11

Dont worry, be happy
Nu börjar saker och ting att falla på plats igen. I svåra stunder märker man vilka som verkligen finns där för en, och hur många som vill umgås med en. Helt plötsligt blev livet fullspäckat, hinner knappt med att sova längre. Finns så mycket roligare saker att göra, så mycket människor att träffa. Jag är så glad för alla fina underbara personer jag har i mitt liv <3 

Allting händer av en anledning. Därför vet jag att det finns något bättre som väntar på mig. 





2015-12-01
23:07:13

Min mamma tycker inte om dig och hon gillar alla
Rubriken är så sann..
Det jag undrar är hur livet kan ta så drastiska ändringar. Nånting som tar så lång tid att bygga upp kan rasa innan man knappt hinner blinka. Så skrämmande att hela ens liv bara kan slås i spillror, på grund av en person. Men det positiva är att när man är på botten kan det bara bli bättre. Jag försöker hitta småsaker hela tiden som får mig att sakta men säkert klättra uppåt, hitta tillbaka till mitt liv och se mening med saker igen. Och med massa personer som stöttar mig och pushar mig så kan det bara bli bättre. 

Det är i svåra stunder man inser vilka som egentligen bryr sig om en, vilka personer man vill ha i sitt liv. Jag insåg en sak förut idag, som en klok person sa till mig. Jag kan vara för godhjärtad, ge mer kärlek än vad jag egentligen borde. Ge allt jag har men utan att få något tillbaka. Då får man nog till slut. Rösten i mitt huvud blir starkare för varje dag: gå vidare, det är inte värt det. Ingen person ska få dig att må så dåligt, när allt jag har gjort är att ge kärlek. Då förtjänar någon annan min kärlek istället. Allt händer av en anledning, därför är det dags att gå vidare. På riktigt. 









Så mycket kärlek <3