Linnea Lucia Engström

2012-03-31
17:21:09

Check my style, take a good look, i'm fresh bitch
Mamma kom precis i mössa, vantar, halsduk och vinterjackan och frågade om jag ville cykla med till affären. Bara att titta ut genom fönstret och tacka nej till de, de har fan blivit vinter igen! Jag tänker inte gå ut förrän de är sommar igen. Word.

Ganska bra kväll igår om man säger så, kan typ inte bli så mycket bättre! Kom i säng vid halv 5 nångång. Partyy. Nej, men snart kommer Dessi hit. Vi ska typ ha tjejkväll med mamsen och Amme också, plus Gabbe. Men han passar in! Vi har final imorn så blir sängen tidigt för oss ikväll. Önska oss lycka tilll!

PUSS


2012-03-30
17:38:08

opublicerat inlägg igår!
Jag kom hem glad, men så kom jag på hur mycket jag har att göra. Jag och Fanny kom fram till att vi har 7 saker: läxor, böcker att läsa, uppsatser osv just nu. (Sen blev de inte bättre när Kalle nu sa att han inte ska jobba med mig i sommar, nu kommer de säkert bli nån annan likadan "stjärna" jag får jobba med som förra året, fan. Gråta lite?). Men jag har iaf gjort klart en läxa nu sen jag kom hem men är väl bara att börja på nästa. Innan jag får finbesök av HBFF! Kommer bli en bautabra kväll!


la familia kom hem från gahms med rosa sprayfärg så jag färgade gabbes hår! snyyggt

2012-03-29
21:01:16

Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
Trodde inte jag skulle ha en bra dag idag alls, efter allt som hände igår. Men hade en superbra dag med brudarna i skolan, och Desspess får mig alltid på bra humör. Hade inte heller klarat av det om inte H hade kommit till mig igår. Glad för alla underbara människor runt mig! Det får mig att glömma ett tag.


ibland vill jag tillbaka till tiden då allt var så mycket lättare

2012-03-28
23:14:24

VILA I FRID <3
Önskar det var mer jag kunde göra
Men ni vet att ni har mig


Älskar er

2012-03-27
19:27:31

HBFF!

2012-03-25
21:27:50

dm-final!!!
Har hänt ganska mycket i helgen. Ishallsdansen igår, hade skitkul med Annie! Folk som kom fram som var så jävla konstiga. Gick och skratta hela tiden kändes de som. Vissa som kom fram som visste vem jag var men jag inte hade en aning om vilka dom var, lite halvpinsamt. En gubbe som följde efter oss också som vägrade ge sig tills nån av oss dansade med honom, men vi vägrade också kan jag säga. Vi fick i alla fall ganska mycket svar på våra frågor. Drog hem vid 12 ungefär och träffade Hannes, satt och prata i 2 timmar typ. Hade en skitbra kväll alltså!

Idag har jag haft match, vi spelade DM-semifinal och vi vann! Stog 0-0 ända in till tolfte minuten i 3dje, så det var ganska jämnt. Men vi vann till slut iaf, så det betyder DM-final nästa helg! Tagga, tagga! Kom på nu att jag har 3 böcker jag ska läsa ut typ snart (1 är 800 sidor på engelska) och har inte börjat på nån så borde verkligen göra de! Nu på en gång kanske? Fast kommer somna, kom inte i säng förrän 4 igår... Men ska bita ihop.

PUSS


glada tjejer idag!

2012-03-24
15:17:34

ishallsdansen 2012
Hej, bloggar lite foort. Jag har varit i ishallen en snabbis och skrev ut 54 papper till ikväll, blir en jävla bunt jag och Annie ska gå och bära på! Jag fick med mig chanti och gabbe som sällskap, och när vi kom dit fick dom hur mycket pizza dom ville så de är bara att tacka mig grabbar ;) Nu har vi haft krig typ, 3 killar som hoppar på en, skitkul! Och städat rummet har jag också gjort! Jag har fan hunnit med mycket idag! Ska väl upp till ishallen igen om nån timme, kommer nog bli en rolig kväll. Kanske ska träffa en viss person när jag kommer hem också, kan inte bli bättre!

PUSS


känner mig lite sne idag!

2012-03-23
23:23:54

från min pärla
Snodde texten från Dessiis blogg, hon är en underbar person och så otroligt knäpp! Sötast som skriver en sån här text om mig också.

Tänkte tillägna detta inlägg till Linnea eller som hon kallas..Pysslingen. Anledningen till att hon tillägnas detta inlägg är för att hon är så otroligt knäpp, konstig, jobbig, irriterande...men mest av allt...bara bäst och underbarast!! En otroligt snäll och omtänksam människa. Jag tackar Roger tusen gånger om för att han övertalade henne att fortsätta med innebandyn för annars hade vi förmodligen aldrig blivit så bra kompisar som vi nu är. Tycker om dig kompis! <3



du är helt enkelt bäst, lyser upp min värld! känner redan att du finns där för mig till 101%.

2012-03-23
23:08:28

I will tell your story if you die
Har varit inne i stan med Dessi och co, vi såg typ Endre-matchen. Var lite kaos, kunde nästan inte andas för de var så varmt! Sjukt mycket folk så man blev galen. Nu håller jag på med ett hemligt uppdrag, känner mig som värsta spionen! Coolt haha. Vill egentligen gå och lägga mig snart, kommer bli en lång dag imorn men måste sätta mig och förbereda mina frågor jag ska ställa till gästerna på ishallsdansen imorn. Aja, som jag alltid säger: jag kan sova när jag blir gammal.

PUSS



2012-03-22
17:36:45

retards



Söta tjejer! Puss på di Inaww

2012-03-21
17:49:43

every rose has its thorn
Hej. Mamma var också hemma idag så vi tog en sväng på hemse och lämnade in cyklar på lagning, köpte tejp till min fot till träningen ikväll och tog också en fika med Jesper. Sen har jag inte gjort så himla mycket mer. Ikväll innan träningen ska vi ha mental träning med någon som heter Hilda, låter lite halvläskigt men de blir nog bra. Måste fan dra snart så ska sluta skriva.

PUSS


2012-03-20
21:36:09

So let's skip the "how you been"And get down to the "more than friends" at last
Jag kom precis hem, har varit i ishallen idag igen. Men nu med Dessii. Hade lovat Lisa att hjälpa henne att fixa fika idag så lilla underbara damen Desirée gjorde mig sällskap också. Vad ska jag göra sen när hon åker till London...? Hu vill inte tänka på det. Vi var väl typ lika speedade som vanligt idag, har haft en lång dag i skolan så var borta i huvudet innan jag ens träffade henne. Men vi överlevde kvällen. Kom på nu att jag inte har ätit middag så kanske ska ner och göra de... Sen får vi se vad som händer. Älskar älskar älskar att jag är ledig imorn!

PUSS


Te amo H <3

2012-03-19
21:07:06

No one ever said it would be this hard
Inte hunnit blogga på några dagar så kan sammanfatta lite vad som har hänt.
Fredag: hem till jennifer efter skolan. Sen mötte vi upp Linda och gick till lagmiddagen som var hos Louise. Det var mysigt! Jag och Dessii sov kvar hos Linda sen.
Lördag: upp tidigt till match. Vi kommer dit och får veta att motståndarna lämnat VO (idioter) så vi kör istället internmatch. Hem och sen direkt på den sista hockeymatchen för säsongen. Vinst blev de! Stannade kvar i cafeterian efter matchen och firade med a-laget för dom gick upp i 2an. 15 familjepizzor hade dom beställt. Han med längst hår och skägg i laget fick en gräddtårta upptryckt i ansiktet. Haha fyfan. Sen träffade jag Dessii som sov hos mig.
Söndag: Var med Dessii, vid 2 drog vi till stan där vi hade match. Sista seriematchen. Självklart skadade jag mig så kunde inte alls gå, men idag var det mycket bättre! Foten är lite svullen bara.
Idag: Har haft en skitdag hela dagen, av flera anledningar. Skulle egentligen hem till en av tränarna med laget och se Endre-matchen istället för vår träning, men jag sket i det. På grund av flera saker igen. Nu har jag varit uppe i ishallen och hjälpt mamma att fixa fika till a-laget som jobbar inför ishallsdansen som är på lördag. Är så glad att jag har mamma, typ den enda som förstår mig helt.

PUSS


2012-03-17
21:50:03

dessiiii

puss på di

2012-03-16
14:59:10

friiday
Halloj. Jag sitter ensam kvar i skolan, de är ju kul. Jennifers buss kommer till klinte kvart över 3 så de är inte så farligt egentligen. Men alla lärare verkar ha nån typ fikapaus i cafeterian just nu så här sitter jag ensam med fullt med lärare runt omkring mig som kollar konstigt på mig. Dom tycker väl jag är forever alone. Men så kan de va ibland ;) Som jag har sagt ska jag på lagmiddag sen, det kommer bli super! Ha en bra kväll,

PUSS


2012-03-15
18:36:59

Kiss me till you're drunk And I'll show you
Kom precis hem, har varit ute nån timme. Skulle tränat med mamma egentligen men orkade inte... Nu måste jag packa massa saker för imorn efter skolan ska jag gå direkt till Jennifer, och sen ska vi på lagmiddag. Har match i klinte dagen efter också, tidigt, så jag sover kvar där med Dessii hos Linda. Därför måste jag ha med mig alla bandysaker och allt till skolan, eller kanske kan muta fredrik så han kan ta lite i bilen, men allt måste iaf vara klart ikväll. Plus jävla skoldator och allting. Tänkte därför förbereda allt nu så jag inte kommer på imorn på morgonen 5 minuter innan jag ska gå till bussen att jag glömt packa... Typiskt mig. Hade förresten världens bästa onsdag igår, min lilla Dessii var hos mig. Mysmys.

PUSS


haha läskig tjej

2012-03-13
16:43:53

pinsamt värre
Är helt slut just nu, kom hem så sent igår efter träningen. Det var helt kaos, har inget bättre för mig så kan berätta vad som hände. Jag skyndade mig att göra mig klar för jag ville hem så fort som möjligt, men när jag var klar hade ingen av de andra brudarna jag åker med till hemse ens kommit in i omklädningsrummet. Så hade kunnat ta det lugnt egentligen. När dom efter 100 år hade duschat klart, skulle tränaren prata med Stina också. När vi slut var på väg ut märker Stina att hon tappat bort sina bilnycklar... Så jag sprang med henne lite överallt, och när vi sprungit fram och tillbaka till bilen 3 gånger och letat igenom klubbstugan kommer hon på att hon har lagt dom i sina byxor i väskan. Hon är för söt. Då skulle vi bara in i hallen igen och vi hade miljoner nycklar men ingen passade! Då såg vi vår tränare en bit bort så började skrika på honom

"Roogeer"
han vänder sig om men fortsätter gå.
"Roogeeeer" skriker Stina igen
"Det är inte Rooger" skriker han tillbaka.
Jo det är det visst, sa jag så hon skriker igen "ROGER!"
"NEJ DE ÄR INTE ROGER!"
Joohoo (jag trodde verkligen de var de, han lät så ironisk) "ROOGEER VI HAR DINA NYCKLAR!!!"
"DET ÄR INTE ROOGEEER!!!!!!"
Är det inte han? nej han går ju fan inte som en gammal gubbe.... "Är det inte Roger?"
"NEEEEJ!!"
sen öppnas dörren och vår tränare, Roger, kommer ut.. "Oj, det var inte Roger....."

Haha fan vad dumma vi kände oss. Såg verkligen ut som han... Men som sagt, allt de här gjorde att jag kom hem ännu senare än vanligt så funderar på att sova en stund nu så man piggar på sig lite! fast kommer säkert fastna framför GG ist.

PUSS


söt som socker min vän!

2012-03-12
16:58:07

spååra
Jo men de känns bra att hela klassen hade stearinkrig idag på lektionen, och typ snärtade kort på varandra eller hur man ska förklara. Jag Ina och Fanny satt mitt i allt också, blev lite träffade! Haha helt galna. Dagen började bra när jag gick ut ur dörren och märkte hur varmt de var! Tog nästan av mig jackan på väg till bussen för solen stekte som fan! Satte mig ute en liten stund när jag kom hem. Shit vad jag har saknat solen. Dock blev jag utelåst av mamma, men det är en annan historia... Bandy ikväll men får se hur mycket jag orkar, blir fortfarande ibland anfådd när jag går upp för trappen. Men så ska de va!

PUSS


2012-03-11
20:11:16

Varför ska du kasta pärlor åt svin?

Du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för så fula killar.
Sluta upp att kasta pärlor åt svin.

2012-03-10
19:52:43

hemma bra men borta bäst!
Det gick bra att vara barnvakt igår, amme somnade redan innan mamma gått hemifrån och gabbe var inget problem. Så det var lättförtjänta pengar! Fick bara lite dårar på chanti som låg och kollade på hannah montana, när dom små hade somnat också?! Till slut lyckades jag iaf övertala honom att vi skulle se en film ist, tur de.

Idag var första gången jag kom hemifrån på flera dagar, mitt lag hade match i klinte så åkte dit med mamma och amme och tittade. Hade typ feber och satt intryckt i ett hörn så det kändes som en vääldigt lång match, kanske för att vi förlorade ganska stort också... nämner inga siffror hehe! Jag måste verkligen sett hemsk ut för Fanny som inte heller spelade idag kände inte igen mig, hon frågade om jag kom från andra laget. Haha det känns ju bra. Men hon sa att hon bara såg mitt hår så får hoppas de var därför hon inte såg att det var jag! Är riktigt trött på att vara hemma nu, men har fortfarande ingen ork så får helt enkelt lyssna på min kropp. Blir anfådd av att gå upp för trappen... Men ni andra, ha en bra kväll!

PUSS


eftersom amme sov var det bara dom här två jag fick ta itu med!

2012-03-09
20:21:38

hjäälp tack
Tänkte bara skriva lite snabbt innan min barnvaktspolare kommer. Ni som har känt mig länge vet att jag alltid har haft svårt att bestämma hårfärg. Ända sedan sexan har jag bytt mellan blond, mellanblond, mörkt och typ väldigt mörkt. När jag har ljust säger alla "aahhh du är så fin i ljust linnea, du passar verkligen i det!" sen när jag nån vecka senare kommer i mörkt "ahhhh linnea du passar sjukt bra i mörkt, det framhäver dina drag!". Osv. Det är ju lite oklart haha. Jag har tänkt färga ljusare nu till sommaren, jag började på lovet men då blev de typ mörkare ist så det faila ju lite. Men ska ta tag i det snart igen tror jag. Eller ska jag bara låta det vara mörkt som de är nu? Behöver hjälp, vad tycker ni?



eller



PUSS PÅ ER

2012-03-09
15:30:47

ingen ser mig fast livet står i lågor
Hemma idag igen. Ska gå och gråta tror jag, blir helt galen av att inte få göra nånting. Igår var jag ju ute iaf, men höll på att svimma då så mamma hotar med att binda fast mig i sängen. Ingen höjdare. Ikväll ska jag vara barnvakt åt gabbe och amme med chanti, jag kommer säkert smitta honom hähä. Fast har ingen feber idag så börjar gå åt rätt håll. Men låter fortfarande som en skata eller vad man säger när jag pratar, och hostar. Så får inte vara med på bandymatchen imorn, ska bara dit och kolla. FML

PUSS


det blir du och jag mot världen ikväll sis

2012-03-08
19:58:32

man, these times are hard

We don't know how we got into this mad situation
Only doing things out of frustration

2012-03-08
13:46:17

your love is my drug
Igen skola för mig idag heller, har ännu mer feber så det suger. Men det är tur att jag har en viss person som får min tid att gå fortare! Puss på dig H


2012-03-07
15:57:52

knocking on heavens door
Sitter här framför brasan och håller på att frysa ihjäl! Har feber, förkyld, ont i halsen och i huvudet. Kan inte bli värre. Men det är ändå bra, för jag har antagligen haft ett virus i kroppen som bara väntat på att bryta ut och därför mått så dåligt i flera veckor. Då kanske det försvinner helt nu när jag blir frisk och mysteriet är löst :D Wiho. Positiv!

PUSS


2012-03-06
20:56:12

are you gonna drop the bomb or not?
Hej. Har läst lite historia och var så trött så jag somnade i boken! Bra jobbat Linnea. Men har läst det jag ska iaf! Jag sitter här och hostar, det river i hela halsen typ. Tränade igår så då blev de kanske inte direkt bättre heller? Men har match i helgen så ska bli frisk tills dess! Jag har kollat upp mig också och det var inte järnbrist. Så det är nåt annat. Men har fått nån vitaminkur så hoppas det hjälper. Förresten tror jag aldrig jag har spelat så mycket poker jag gjort dom här dagarna. Igår eftermiddag hade vi ingen lektion och inte idag på förmiddagen heller så vi hade inget bättre för oss! Älskar min klass haha.

PUSS


2012-03-04
21:02:14

for you

puss

2012-03-03
22:41:17

everyday im shuffling
Har precis pratat med Sara i 1 timme och 36 minuter. Om ni undrar. Som hon sa, egentligen galet att vi fortfarande har kvar kontakten! Men iaf, idag har jag jobbat på Bagarns. Man springer runt fram och tillbaka hela dagen så blir fan trött i benen! Det var mycket folk idag också så var helt slut när jag kom hem. Men då var det full fart byta om och äta och sen dra upp på hockey.

Det är vinna eller försvinna som gäller så det var en viktig match! Jag och Hannes satt mitt i mammas lilla "skrikargrupp", hon, Lisa, Aime och några till blir helt galna så fort det är nära att bli mål, och då tror dom att det hjälper om dom skriker. Jag och H funderade på att hämta hörselskydd haha. Menmen. Det var kul, sudret vann. Så det blir match imorn igen. Och några av mina kära vänner har hockeymatch imorn halv 9, och har självklart lovat att jag ska se så det blir upp tidigt. Ingen sovmorgon för mig!

PUSS


5-2!

2012-03-02
20:09:36

Heiress of Valentina
Hellu. Det gick bra hos tandläkaren, de kunde inte se så mycket bättre ut sa hon. Så det är väl bra! Sen har jag inte gjort någon nytta alls idag. Pratat med Sara som blev överlycklig för att hon såg sin första nyckelpiga idag, och varit ute en del. Fick faktiskt liite färg i ansiktet! Nu är Chanti här, han sitter och spelar xbox med Gabbe så ska gå ner och störa dom. Hähä. Och hörde precis nu att Magnus också är här. Finbesök! Imorgon blire upp tidigt, ska jobba.

PUSS


The only way her heart will mend
Is when she learns to love again

2012-03-01
17:42:16

kom igen bro feel the flow
Jennifer åkte precis hem, hon har varit här hela dagen. Vi såg lite krullis när Gabbe spelade, haha så söta alla springer på bollen samtidigt i en klump. Vi satt bara och skrattade. Så har haft en bra dag med bästa Jennifer! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, får se vad livet har att bjuda på. Imorgon på morgonen ska jag till tandläkaren iaf. Spännande.

PUSS