Linnea Lucia Engström

2012-01-31
23:52:07

i do
Do you believe in miracles?
Yes. I do.


2012-01-31
18:00:46

Svart, vitt och allt därimellan
Hej. Igår var jag med Alva, det blev äntligen av. Känns som att jag har känt bruden hela mitt liv typ! Men vi hann bara ses nån timme för jag hade bandy sen.

Idag har jag varit i skolan, och vi har börjat med naturvetenskap igen - det suger. Hatar, hatar vår lärare. Nu har jag suttit och översatt texter från engelska till svenska till mamma, blir helt snurrig i huvudet av det. Ska ner och äta nu också.

PUSS


Vill tro på de orden. Ska försöka att ta tag i mitt liv, börja om på nytt och glömma det gamla. Slutet men ändå början. Önskar bara att det vore lättare.

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

2012-01-29
20:46:23

you never were and you never will be mine
It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain


It's a hard thing, faking a smile when I feel
Like I'm falling apart inside


2012-01-28
19:42:07

When it's black
Varför ska allt dåligt hända mig? orkar verkligen inte mer, sitter och skrattar för att allt är så jävla ironiskt. Förtränger det för att inte behöva ta in att det faktiskt är sant. O herregud. Mitt liv känns som en tv-serie, händer för mycket negativa saker för att det ska kännas verkligt. 

Nåt roligare, sudret vann idag iaf.

PUSS på er som alltid finns för mig




2012-01-26
18:40:18

we´ll be the last ones standing up strong
Hej, ska ner och äta så skriver bara lite snabbt! Har varit och tränat som vanligt. Blev lite stressigt innan för stötte på min lilla granne när jag kom hem så stog ute och pratade med honom lite mer än en halvtimme, så det var full fart sen kan jag säga eftersom pumpen börjar så tidigt. Ingen höjdare att träna heller, har ont i både knät och foten så det känns som att min kropp typ håller på att gå sönder?! Men nåt roligare nu, har lite olika planer inför imorgon så tror det kommer bli en bra dag! Ser fram emot det, helg också liksom! Men som sagt, ska äta nu och såg att Amme hade gjort apelsinvatten haha mums, så

PUSS


jag har en fin kåmpis!

2012-01-25
00:18:48

förstod att jag någon gång skulle vakna upp från min dröm

2012-01-24
21:44:11

dead man walking
Hej, jag har varit i skolan som vanligt idag. Vilken skräll. Jag var ute och gick med mamma förut också. Det var en katt som vägrade flytta på sig när en bil kom åkande så mamma springer efter den och typ fräser. Haha herregud. Jag gick också förbi ishallen en snabbis för skulle tacka Magnus för mitt typ tionde sudretställ jag fick i present, och då blev jag kvar där ett tag. Han berättade att han hade tänkt säga till dom i receptionen på båten i söndags att jag fyllde år, så att dom skulle ropa ut det till alla och typ gratta mig. Dead man walkning om han hade gjort det säger jag bara. Han var helt seriös också?! Aja, tur att han glömde det.

Imorgon har jag utvecklingssamtal och sen blir jag kvar i Klinte för har bandyträning!

PUSS


första bilden jag tog med den här datorn, jag och sötMalin!

2012-01-23
19:33:25

17 år
Nån dag sen jag skrev nu men jag har haft fullt upp! Hade kalas för släkten på lördag dag och tjejmiddag på kvällen, helt perfekt dag. Älskar mina tjejor så grymt mycket! Fick jättefina smycken av dom. Sara sov kvar så på söndagen när jag fyllde år låg jag vaken och lyssnade när pappa och dom gjorde frukost till mig och Sara som sov som en stock vaknade när dom började sjunga utanför dörren, då öppnar hon ögonen helt nyvaken och börjar sjunga med hon också med jättefin morgonröst och helt borta. Haha fan vad jag låg och skrattade! Så hon fick också frukost på sängen hon.

På eftermiddagen åkte vi till Bromma och såg hockey med Emma och Paulina. Det blev straffar och allt! När matchen var slut åkte dom hem och jag åkte med sudret till båten. Som ni kanske vet var det storm så man kunde inte stå rakt på båten. Det gungade så jävla mycket, inte långt ifrån att jag tappade min matbricka haha. Kom hem runt 1, ganska slut. Men hade en jättebra födelsedag med dom bästa! E och P ni betyder allt för mig!

Idag var jag bara i skolan och gjorde ett matteprov sen kom fredrik och hämtade mig. Jag är fortfarande lite halvdålig sen helgen så därför blir det ingen bandy för mig ikväll. Känns som att jag har feber just nu, men blir nog skola imorgon iaf.

Har märkt vilka underbara människor jag har runt mig. Tack alla ni som sa grattis!

PUSS



från tjejmiddagen, kärlek till er!




2012-01-21
13:13:44

fääst
Trodde inte man kunde sakna en dator så mycket som jag gör nu! Lämnade kvar den på Gotland så sitter här med min lilla skitdator med typ virus och blir galen. Internet kommer och går lite sådär. Men det är väl ganska bra eftersom jag får gäster om en timme så jag behöver bli klar känner jag! Först kommer släkten och firar mig och sen senare ikväll kommer mina tjejor, Paulina Emma Diana Sara Karin och Sandra! Kommer bli super, längtar! Jag och pappa var och storhandlade igår så har väl mat till typ 20 pers. Nej, men nästan så. Fyller ju inte år förrens imorgon men valde att fira idag istället. Jobbigt bara att jag är sjuk så ingen kommer vilja gå nära mig..

Imorgon ska Sara med mig på hockey, Sudret spelar nära där jag bor så det är perfekt att jag åker dit och sen åker jag båten hem med dom imorgon kväll. Kul att sitta på båten på sin födelsedag haha! Men har sällskap av många så det blir bra! Förresten så var min syrra på dejt igår, fan vad avundsjuk jag var, jag vill också på dejt! Så jävla kul om nån random kommer fram och frågar. Okej, nu måste jag verkligen göra i ordning mig!

PUSS


<3 !

2012-01-19
22:24:51

stockholm imorgon!
Hej! Jag var och tränade pump förut och så skulle vi tydligen till ishallen efteråt och hämta gabbe så kom jag där i shorts och uggs. Haha fick några blickar kan jag säga. Nu ska jag packa för det är så att jag ska till stockholm imorgon! undwerbart!

Igår på bandyn tog dom lagbild på mig och gav mig matchställ och allting, tänk att man kanske lämnar basketen helt bakom sig och går över till bandy istället. Men det känns ganska bra, dom är helt underbara i laget iaf! Känner mig inte alls som värsta nybörjaren. Nog om det nu.

PUSS



haha lillebror i mitt matchställ!


2012-01-18
11:33:06

glad!
Är så jävla GLAD för har fått nya högtalare till min dator! Tack Fredrik! Så nu sitter jag här på toppenhumör!! Tagga bandy ikväll också dårå.

PUSS på er


glad!

2012-01-17
19:51:23

tisdag
Hej! Nu har jag suttit med engelskan i nån timme, skönt att vara klar med det eftersom vi bland annat har samhällskunskap och ett stort matteprov nu och med träningar i veckan och stockholm i helgen kommer jag inte ha så mycket tid resten av veckan. Hinner väl kanske lite imorgon också eftersom jag är ledig! Jag var typ barnvakt förut också, men Chanti räddade mig ganska mycket kan jag säga (lång historia). Han gick hem för ett tag sen så nu är man forever alone. Nerrå, använder typ Gabbe som slagpåse för att avreagera mig lite. Bra syster jag är. Aja, nu vet ni hur mitt liv ser ut!

PUSS


2012-01-17
12:31:32

:)
Hej har inte hunnit blogga på nån dag nu. Jag var på bandyträning igår, det var jättekul! Ska tillbaka på onsdag igen. Nu sitter jag på psykologin och Agnes spillde precis ut sitt te över bordet och Inas dator, HAHAHAHAHA. Nu ska vi se på film, jag bloggar mer ikväll!
PUSS

2012-01-14
22:28:48

ingen otur!
Har inte så mycket att säga alls. Vi har haft gäster nu under kvällen och dom flesta har gått hem, ganska skönt för jag är galet trött! Fredag den 13onde igår förresten, hade ingen otur alls. Eller kanske att det började snöa för har märkt att mina converse är aningen kalla då! Ville inte förstöra dom så gick i gummistövlar en kort bit idag hehe. Men 13 kommer aldrig vara ett otursnummer för mig! Så ni vet.

PUSS



2012-01-13
18:24:52

i will never give up on something that's so strong


2012-01-12
20:16:21

torsdag
Hejj. Jag har haft en ganska bra dag idag faktiskt. Ibland gillar jag min klass, så jävla sjuka! Dock så var den här dagen också ovärd! I och för sig så gjorde vi redovisningar på psykologin men det var ingen big deal. Sen på spanskan så tyckte min lärare att det var onödigt att sätta på en film för att vi inte skulle hinna se klart den, för att han skulle på nån intervju, så vi slutade istället! Vi fick vänta på bussen i typ en timme dårå, men jag Ina och Agnes klarade oss ganska bra om man säger så.

Ikväll har jag tränat pump, styrketräning alltså, som vanligt. Det känns lite i benen efter! Förresten, förut när vi åt middag kom det en snubbe och började prata med Fredrik, och så kollar han på mig och säger "ah men där sitter ju frugan också!" haha jag höll på att sätta i halsen kan jag säga. Hur kunde han tro att jag var mamma, skiljer ju inte alls typ 30 år mellan oss. Tack för den. Haha nödvändig information..

PUSS


haha söt pappa jag har!

2012-01-11
20:15:43

save a place
Hej. Har inte berättat det men jag skulle tränat innebandy idag egentligen. Men hon jag skulle åka med blev sjuk och så, så jag ska ta det på måndag istället. Därför har jag tränat själv nu, sprang spåret och typ tävlade med en gubbe som nästan sprang med sina stavar. Haha hörde hur konstigt det där lät!

Kan också berätta att när min lillebror skulle packa sin hockeybag idag blev han lite chockad (och arg) för vår katt låg ihopkurad inne i väskan. Bland svettiga handskar och pungskydd och sånt! Har alltid sagt att det är nåt fel på den katten haha!

PUSS


fick bara en bild från sidan när han var på väg ut ur bagen!

2012-01-10
20:18:54

foppa
Den ligger på facebook också men kan lika gärna lägga upp den här också! Gammal bild jag hittade på datorn:


synd bara att jag är så ful och förstör hela bilden haha usch!

2012-01-10
14:17:07

ovärd dag 2
Typ lika ovärd dag idag som igår. Båda lärarna jag hade var inte där så vi satt själva och jobbade båda lektioner med saker vi hade kunnat göra hemma. Ruligt. Men jag tog iaf en tidigare buss hem, så sitter här nu och tänkte försöka jobba lite iaf. Har tänt ljus så har det jättemysigt här haha. Nej, nu ska jag skriva lite om schizofreni!

PUSS


2012-01-09
20:43:29

skola igen
Det var ingen höjdare att gå till skolan idag. Bland annat släpade jag med mig idrottskläder i i onödan för vi hade tydligen teori, plus att jag hade ont i huvudet nästan hela dagen. Men nu har jag tränat, jag cyklade på en träningscykel samtidigt som jag såg ett avsnitt av One Tree Hill haha, så är faktiskt mycket piggare än jag var när jag kom hem! Fast även fast jag är piggare så är jag helt slut, jag ligger efter med sömnen som vanligt så ska faktiskt bege mig mot sängen snart och se nåt till avsnitt av min älskade serie. En dag till i skolan, sen ledig en dag! Åh längtar.

PUSS


2012-01-08
17:57:21

sista lovdagen
Hej. Alva skulle kommit hit ikväll egentligen men det blev inte så :( tråkigt! Så nu ska jag istället in till Chanti och hjälpa honom med matten, haha. Mattesnillet ba, eller inte! Sen ska vi nog se en skräckfilm! Jag ska försöka komma i säng i tid idag eftersom skolan börjar imorgon. Men om jag känner mig själv bra så kommer jag ändå inte kunna somna om jag lägget mig tidigare, så OTH kommer nog stå på på min TV hela natten! Jag har åkt skridskor idag med mamma förresten, mina skridskor blev omslipade, skitvassa, så kändes som att jag typ skar sönder isen. Inte kul.

PUSS


söt lillebror haha, fått en klubba på näsan

2012-01-07
18:18:00

viktigt!
Förresten, hittade en jättefin bild på min lilla gästbloggare som jag hade igår. Tyckte att ni skulle få se den haha. Iaf, här:


2012-01-07
18:10:57

hemma igen
Nu är jag äntligen hemma igen! Skönt! Kom hem från stan för nån timme sen men var först iväg till ishallen direkt, och sen in till Chanti så först nu känner jag att jag verkligen kommit hem. Det är några som försöker få med mig och åka skridskor ikväll också, men får se om jag orkar känner jag. Måste packa upp också, alla nya tröjor jag köpt..

Juste, igår hade jag en liten gästbloggning av Sandra också som ni kanske märkte, haha söt hon är. Var vid henne sista kvällen och hem tidigt idag för att hinna till flyget. Hade en jättebra sista kväll igår kan jag säga iaf! Hennes katt är dock skitläskig, men vi hade kul! Vill inte tänka på att skolan börjar på måndag menmen livet suger ibland.

PUSS


2012-01-06
22:57:38

Cha Cha!! (Gästbloggarn)
Jag kanske borde presentera mig själv först.
Jag heter Sandra och jag är typ 15 år gammal, byxmyndiiiig lixom!! Jag typ älzzzkar min BFF Linnea, kärlek 4 ever!!! <33333

Men seriöst dock, jag har kapat Linneas dator moahahahah och nu är vi hemma hos mig (sandra) och äter chips och  pratar om allt som hänt sen vi senast sågs vilket var mycket länge sen.
Kul att höra allt nytt som hänt och även gamla minnen från när vi spelade i samma lag vilket oxå var mycket länge sen hahaha.

Jaaa... jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Linnea ska sova här som på den gamla goda tiden och det är kul!

... Men åhh jag suger på att blogga, hur kan folk leva på att göra det här hela dagarna?!

Peace out // Sandra

P.S Jag är fett sur på alla ni på Gotland som fick Linnea att flytta till ön, nu får jag aldrig träffa henne ju! :(
Funtar på att gömma henne i min källare så hon missar sitt flyg imorrn, hehe. (fast jag har ingen källare så ni behöver inte bli alltför oroliga)

D.S



2012-01-06
00:14:14

torsdag
Hejsan. Igår var jag i stan med Sara, jag köpte 2 tröjor till. Alltså får jag med mig 7 nya tröjor ner till Gotland. Hehe ingen kommentar på det. Nu kom jag precis hem från farmor och farfar, farfar fyllde år så det var lite partaj.

Klockan 2 inatt är det juniorfinal, tagga galet!! fast nej. Haha ovärt att se det, eller? Vet inte, får se hur trött jag är! Haha känner redan nu att jag börjar bli trött. Aja.

PUSS


vet att man inte ser så mycket men så här var sminkningen på nyår! haha jättefula bilder men vad gör man inte

2012-01-04
22:03:49

är med sara





2012-01-04
02:38:57

sverige vann på straffar
Blev så jävla pigg nu för jag såg nyss hockey, Sverige-Finland i semifinal och Sverige vann på straffar. Så dom är i final nu alltså! Jag låg och spände mig hela slutet av matchen och speciellt under förlängningen och straffarna så känns som att jag har typ magsår nu! Vet inte hur det känns att ha det, men kan tänka mig att det känns såhär! Haha, nödvändig information.

Men grejen är att lagkaptenen är Johan Larsson från Gotland, och han har halvt sett mig växa upp för jag "bodde" typ i ishallen när han fortfarande spelade på Gotland. Så då är det kul att se när han spelar för Sverige nu! Dom har haft matcher under lovet och varje mitt i natten eftersom det är i Kanada, så jag har vänt på dygnet lite känner jag. Hade tänkt att sova nu eftersom jag ska till stan imorgon med Sara och Karin, men nu bad Hannes mig att göra honom sällskap under nästa hockeymatch som börjar om typ 10 min, så ska vara snäll för en gångs skull och göra det ett tag iaf. Kommer ångra mig imorgon men vad gör det då!

PUSS


<----- fortfarande sudretspelare!

(blev värsta inlägget om Johan nu haha)

2012-01-03
19:31:41

tisdag
Hej! Igår var jag med Diana och shoppade. Jag köpte 5 tröjor hehe, men nån på rea iaf! Sen följde hon med mig hem och sov kvar, kul att träffa henne igen! Idag har vi spelat kort med pappa och inte gjort så mycket mer.

När hon åkte hem var jag ute och sprang, reflexväst och allting! Duktig, jag vet. Jag har också suttit i massagefåtöljen ett tag, tycker den fortfarande är lite läskig men börjar vänja mig nu! Helt död i kroppen efter. Just nu planerar jag morgondagen, ska träffa Sara!

PUSS





2012-01-01
21:59:44

gott nytt år alla fina







2012-01-01
18:07:13

första inlägget 2012
Första gången jag skrev 2012! Iaf, sitter här ganska trött just nu. Hade en kul kväll igår! Det blev ganska mycket bilder, men vi får se hur mycket som kommer upp. Jag sov hos Paulina, och åkte hem runt 1 idag. Varit ute på en liten promenad för jag behövde luft, men annars inte gjort någonting. Inte ätit på hela dagen heller för den delen! Fast är ändå inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Nu ska jag sätta mig och kolla igenom bilderna, och videosarna haha! Dom är klockrena.

PUSS


blagänget för 5 år sedan


blagänget igår, ändrats något? typ inte haha!