Linnea Lucia Engström

2012-04-30
02:52:45

tja kexet, står du här och smular?
Dess åkte hem för en stund sen. Det blev nattmacka och snack hos mig efter att vi var i hallen med Hannes, Chanti, Gabbe och Amme i några timmar. Blev lite innebandy och sånt. Nu blir det sängen, jag måste bli bättre på att sova!

PUSS



2012-04-29
15:13:39

bilar går inte att lita på.
Igår var det KM, det var nästan inga som kunde vara med så det var bara 7 stycken från herrlaget och 7 från damlaget. Men vi körde iaf, en match damerna mot herrarna, och sen blandade vi lagen och körde. Gick bra för mitt lag, och jag gjorde 4 mål om ni undrar. Tänka sig. Sen kom det roliga... När jag och Dess skulle hem vägrade bilen starta. Paniik. Vi fick hjälp av Erica och Annici som som tur var fortfarande var kvar, och Tom som sa i telefon hur vi skulle göra, och då lyckades vi faktiskt till slut få igång den med sånna där kablar! 4 mekaniska tjejer alltså! Haha fyfan.

Sen blev det raka vägen hem, fixa sig lite, sen blev jag upphämtad av Dess igen, vi fick ta vår bil den här gången eftersom den andra inte startade som ni vet. Vi hämtade upp lite folk och sen åkte vi till Joda där vi hade lagmiddag och avslutning. Efter några timmar skulle hela laget åka hem till Tom. Och då kommer det roliga igen... Bilen startar inte! Paniiik haha, 2 gånger på en dag för mig och Dess, med olika bilar! Helt galet. Olivia, Robin, Roger och Tommy puttar igång bilen så vi lyckas komma iväg. Så vi åkte till Tom där laget är, och efter ett tag kom några andra också, så blev fullt i lägenheten. Var hur kul som helst!

Sen kommer det roliga igen. När vi ska hem startar bilen inte IGEN! Det blir ut och putta igen, fast inte för min del. Tänkte att jag kunde hålla Dess sällskap inne i varma bilen. Höhö. Dock går det inte lika bra den här gången... Dom får springa fram och tillbaka med bilen typ 6 gånger, värsta träningspasset, och sen tar Robin över förarsätet och gör något, och då startar självklart biljäveln. Så till slut är vi på väg hem. Jag och Dess lämnar av alla, och raka vägen hem. 2 trötta tjejer orkar inte ens gå ur bilen, sitter där minst en halvtimme. Blev en lång dag, men hade sjukt kul. Bästa avslutningen man kan ha på säsongen, det var lagom kul med bilarna men det löste sig till slut. Det ska alltid hända sjuka saker när jag är med Dess, vi två i ett nötskal. Förlåt för ett galet långt inlägg, behövde skriva av mig.

PUSS




några bilder från igår!


2012-04-27
17:35:31

Tonight is the night Where everything changes like the weather
Jag skulle egentligen hängt med Dess till Havdhem och hjälpt henne skriva ut bilderna på oss, men lite ändrade planer. Ska inte dit alltså. Får se om jag hinner skriva lite på historiauppsatsen innan Hannes kommer, och om jag orkar. Fredag ju föfan. Här är bilden tränarna får, blev en sista-minuten bild för TT hann inte skicka den bilden jag har i matchprogrammet. Så mamma fick rycka in som fotograf:



oopss fick beslutsångest precis just nu... kan bli den här också:

PUSS

2012-04-26
17:02:40

Even heroes have the right to bleed
Kom hem från hallen för ett tag sen. Jag var där och spelade bandy med Dess och Hannes i några timmar. Perfekt kväll med mina finisar! Kom en massa hockeygrabs mitt i allt också så blev full fart där men så det ska vara. Skönt med fredag imorn, ska först till Havdhem med Dess och skriva ut bilder som tränarna ska få i nåt album från laget, sen ska jag antagligen vara med Hannes. Surprise!

PUSS



2012-04-25
14:54:40

your eyes are burning up my skin
Nu är jag helt klar med religionen. Har gjort alla uppsatser och skit och har inte mer lektioner så nu är den kursen också slut. Är i paradiset just nu! Nästan bara alla nationella och sånt kvar... Men det är väl nåt alla ska ta sig igenom så. Senare idag ska jag antagligen övningsköra, och det är bra, sen kanske jag även ska träffa Hannes om allt går som planerat. För en gångs skull. Aja, får se hur det blir.

PUSS


Snodde en liten bild av Emma från när jag sist var i Sthlm, jag Sara Diana och Paulina

2012-04-24
19:33:23

Den enda regeln är att du ska ha så jävla kul
Har haft nationella och matteprov och skit så känner mig helt seg i huvudet, fortfarande inte återhämtat mig helt sen helgen. Då är det tur att man har sina fina vänner Fannyy och Agnes! Blev en liten flumdag idag. Men iaf, det blev många matcher i helgen och hade inte dom bästa tiderna, sista matchen på kvällen och nästan första på morgonen.. Det var lite segt, men vi klarade de galant.

Jag, Dess, Annie P och Linda delade rum och vi lyckades få det finaste rummet, var nästan som en svit så dom andra var lagom glada. Var verkligen hur fint som helst, och jag och Dess fick dessutom sova i "the masterbed" så jag klagade inte! Det kunde inte bli så mycket bättre. Det var ett annat gotlandslag med på cupen också, VAIS herr/juniorlag så på båten hem fick vi sällskap av dom. Mycket trevligt, roliga sorkar. Hela helgen har vi taggat match till dansa, pausa låten så tänkte att jag kunde plåga er lite med den också.

PUSS



2012-04-23
21:31:31

jag lever
Hej jag tänkte bara säga att jag lever! Jag kom hem inatt från Västerås, har haft det så jävla bra! Fyfan vad kul det var. Men jag har inte sovit någonting på några dagar nu så ska börja dra mig mot sängen. Fan vad skönt att sova. Jag lovar att blogga mer imorn, så berättar jag mer då.

PUSS


Den enda bilden jag har från cupen än så länge... Annie P som satt och tog en massa smygkort på mig

2012-04-19
17:00:02

varje sekund är ett minne
Idag på eftermiddagen hade vi egen förberedelse inför nationella och då hade jag sån tur att Emils mamma skulle till Hemse då så jag och Emil fick skjuts hem tidigare! Sköönt! Jag är nästan klar med min presentation iaf, och det måste jag vara för kommer hem söndag natt och har presetationen på måndag morgon. Så det är kul... Kommer nog sluta med att jag får improvisera lite tror jag. Höhö.

Jag borde nästan vara lite stressad, för ska hinna läsa ut engelskaboken, göra klart svenskan, packa (!), till ica med dess och köpa frukost till båten imorn, och se hockeyn ikväll. Om det blir med eller utan Hannes får vi se. Jag ligger alltså lite efter i planeringen men det löser sig nog, orkar inte stressa upp mig. Fredrik var så snäll och sa att han kunde ställa upp och skjutsa mig och dess imorn, så vi slipper sova i Klinte ikväll. Men ska försöka lägga mig i tid, för ska dra hemifrån 20 över 5 så blir upp tidigt...  Sen har vi vår första match 21.50 imorn kväll så då kommer man vara lagom trött. Men det kommer bli super, är skittaggad!

PUSS


en bild på lite folk i mina släkter jag kämpat med i nån timme (Ina gjorde så jag fick börja om också) som jag ska ha i min presentation på måndag

2012-04-18
16:33:34

i'm bulletproof, nothing to lose
Igår tog jag och Fanny den tidigare bussen hem, och det blev våfflor! Det var lite galet men kul som attan. Haha puss på dig fina vän. Sen lyckades jag bli klar med religionen så check på den nu, sköönt! Och sen träffade jag Hannes också, vi såg typ hockey. Kunde inte bli en så mycket bättre dag. Idag har jag inte gjort så mycket som jag borde, jag kommer va körd på nationella muntliga i svenska hehe. Dessi ringde mig förut och sa att hon har fått körkort, så jag säger bara GRATTIS! Blev typ lika glad som om det var jag som fått körkort. Och på tal om det, jag ska ut och övningsköra snart, innan träningen. Men först svenskan...

PUSS


2012-04-16
17:39:20

What you gonna do when they come for you?
Idag hade vi temadag. Ingen höjdare, så jag och Emil drog till Högby ett tag. Fråga mig inte varför! Eller okej, Emils buss gick inte så jag gjorde honom sällskap. Thats it. Väldigt intressant. Nu drar jag på träning.

PUSS


haha tyckte om den här bilden! .....

2012-04-15
19:40:41

jag utan dig är som båtar utan roder
Dagen började med att jag drog ut och övningskörde i 3 timmar. När jag kom hem fick jag en liten överraskning för då var Hannes vid oss och hjäpte Gabbe att sätta ihop ett nytt bandymål, så vi körde lite bandy sen. Jag och Hannes utklassa Gabbe och Adam hehe. Nu ska jag verkligen försöka göra klart religionskiten, fokus Linnea! Men hittar alltid nåt roligare att göra... Inte bra. Nej som sagt, fokus!

PUSS


Du kom när jag mådde dåligt, sen blev alla såren läkta <3

2012-04-15
03:58:15

Tonårstjack med hubba bubba Gillade min nya klubba
Kom hem för en liten stund sen. Jag och Dess var och körde innebandy i hallen, fick helt plötsligt för oss de när vi satt vid köksbordet runt halv 12 nånting. Men de är lov så varför inte? Hade lite problem med att komma in i hallen hehe, men vår lilla underbara räddare i nöden Hannes kom och hjälpte oss. Det var tur de! Glad för alla underbara människor som finns!

PUSS på er


2012-04-14
16:32:17

Går jag ensam här, Eller visar du min väg från en parallel värld?
Kom hem från stan nu. Jag mamma Gabbe och Isak var inne, jag hittade allt det jag ville ha så jag är nöjd. Nu är jag redo att dra på bandycup nästa helg! Igår var jag helt borta i huvudet efter att ha suttit med religionen i några timmar plus att det var ett himlans liv här hemma, mamma hade över sina polare som blev lite dragna... Så jag fick för mig att ut och springa vid 9, 10 nångång. Sprang i skogen, det var blött, mörkt och kallt så ingen höjdare. Sen gick jag typ och la mig, eftersom jag inte sov så mycket igår... Rolig fredagkväll. Menmen. Ikväll ska jag försöka hitta på nåt iaf!

PUSS


2012-04-13
18:54:41

så många frågor utan svar
Så känner jag om religionen just nu. Fml


cryyyyyyy

2012-04-13
16:16:43

Erato

Kan man vara mer synkade?

2012-04-13
16:07:28

the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly
Igår var jag med min lilla sötnos hela dagen. Han sov kvar och idag blev det upp tidigt för att se Gabbes klass som spelade brs. Gabbe fick hoppa in med 2orna också, så han fick spela 7 matcher. Vi såg inte alla kan jag säga. Nu ska jag sätta mig med religions skiten, inge lov här inte! Sen får vi se vad som händer.

PUSS



2012-04-11
12:57:01

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser
Nu drar jag upp till hallen och ser brs cupen med alva, och isabelle. Sen vid 3 ska jag träffa Dessiii och sen drar vi på bandyavslutning, och träning. Så ser det ut.

PUSS


hehe tjaa

2012-04-10
20:18:12

My friends are in the bathroom getting higher than the empire state
Hejjj. Nu är jag på Gotland! Hannes är här, vi + familj sitter och ser hockey just nu. Go Johan Larsson! Eller jag orkar inte se just nu, så tänkte att jag kunde sammanfatta Sthlm lite. Jag hann fan med mycket, jag träffade Sara, Diana, Emma, Paulina, Karin, Sandra, Marcus, Gustav och Felix. Också Peter och Lorena, farmor och farfar och familjen, såklart. Hann vara ganska mycket med syster! Har haft det skitbra iaf, skönt att man har lov i nästan en vecka till! Det går bra nu.

PUSS


2012-04-10
15:43:47

Jag kan inte sjunga. Jag kan gunga.
Nu åker jag hem igen, flyget går 5. Bloggar mer senare.

PUSS


2012-04-09
22:51:42

tiden väntar inte på någon
citat by Paulina


2012-04-09
00:00:12

this is how i roll
Fick för mig att jag skulle skriva lite snabbt innan jag lägger mig. Jag ska träffa Gustav i stan imorn vid 12, så måste fan upp i tid säger jag bara! Sen vid 2 kommer Marcus (som fyller år idag, GRATTIS) Sara Pao och Karin in, vi får se vad vi hittar på. Och sen senare blir det shopping med Sara och Pao. Om jag hinner drar jag sen på släktmiddagen, och sen kanske på bio. Fullt schema imorn för mig. Så de ska va! Nej nu blir det godnatt!

PUSS


fina Gustav!

2012-04-08
19:44:49

when music hits you, you feel no pain
Blev lite ändrade planer idag. Skulle egentligen träffa Gustav efter farmor och farfar hade varit här, men det blev för sent. Sen trodde jag att jag skulle shoppa med Sara men så blev det inte heller. Allting blir uppskjutet till morgondagen. Så kommer bli fullt upp imorn kan jag säga, egentligen bjuden på middag hos släktingar men tror jag får hoppa det. Och ska tydligen på bio... Jag får helt enkelt vara på flera ställen på samma gång. Idag har jag iaf istället kört bandy med pappa och Selina, och sen lekte jag modell också hehe. Selina tog massor med kort. Här är ett:



PUSS

2012-04-07
16:08:27

påsk
Jag skriver lite snabbt innan jag ska iväg. Skitbra bra kväll igår! Sara sov hos mig och hon fyller år idag (GRATTIS) så jag gjorde frukost på sängen till min lilla pärla. När hon drog hem gick jag ut med syster och körde bandy. Det börja snöa mitt i allt också. Nu ska jag till min farbror med släkten. Haha dom har byggt nå biorum så vi ska "se på bio", och äta påskmiddag antar jag.

PUSS


2012-04-06
17:25:28

vad gör vi? nu kör vi!
Hejjsan. Idag har jag varit i Vällingby med syster och handlat present till en viss Sara som fyller år imorn! Kan inte skriva vad jag köpte, ifall hon får för sig att läsa min blogg så blir de inte så kul ;) Snart ska pappa skjutsa bort mig till Spånga där jag ska möta upp Emma och Paulina. Sen drar vi till Diana och sen vet man aldrig vad som händer. Kommer bli superduper! Älskar att pappa ställer upp så mycket för mig, kärlek till honom.

PUSS



seriös just nu osv!

2012-04-06
00:43:40

stockholmssyndromet
Tänkte bara säga att jag är i Sthlm nu. Känns konstigt att man inte säger "hem till sthlm" längre. Fast det är ju fortfarande mitt hem, menmen. Jag har letat påskägg och varit med pappa och sis ikväll. Roligaste när pappsen och Hannes hade en fight om deras "vrålåk", men det är en annan historia! Känns inte som att jag var på Gotland för några timmar sen och träffade världens underbaraste person, helt olika världar. Det blir en lång dag imorn så nu blir det sängen! Ska också säga att jag tänker på dii Fanny min fina vän. Always.

PUSS




2012-04-05
12:50:04

i can´t see you but i know you´re here
Ikväll drar jag till Sthlm, känns som det var år sen jag var där. Ska bli skönt att träffa alla! Även om jag kommer sakna vissa här. Igår när jag kom hem satt jag uppe till 2 och skickade in lite uppsatser och skit, fast ändå känns det som jag har lika mycket kvar. Fuuck. Bara att börja på nästa uppsats. En viss person tycker att jag ska börja packa nu, för att jag inte har tid med det sen. Men jag orkar fan inte, ingen lust alls! Aja, ska fan ta tag i mitt liv.

PUSS


haha hitta en gammal bild på några i sthlms-crewet. Fan snart 2 år sen!

2012-04-04
15:56:30

The Bible did'nt mention us
Jag har börjat skjuta upp allting hela tiden nu på sistone har jag märkt.. Inte bra Linnea! Borde varit klar med psykologin nu, men jag har haft annat för mig, viktigt. Bestämt att jag ska till Sthlm imorn, och på fredag ska jag träffa brudarna! Middag och sen får vi se vad som händer. 2 månader sen jag träffade Diana så det är på tiden nu! Jag tror Dess kommer snart, ska äta våfflor. Bra innan träningen osv ;) menmen.

PUSS


Saknar dig Diaana

2012-04-03
19:58:15

varför landa när jag kan flyga bland änglarna?
NU HAR JAG PÅSKLOV! Jag och mina underbara vänner Fanniii och Inaai fixade lite så vi inte behöver åka till skolan imorn. Jag kommer nästan ha lov i 2 veckor nu, yeeyy. Känns ganska bra. Drar till Sthlm om nån dag, skönt att komma bort från allt ett tag, lite ombyte. Sen blir det hem igen och träffa lite fint folk, Fanny och jag ska definitivt ha en liten dejt. Idag har jag träffat Gottba nån timme, och varit ute och kört lite bandy med lillebror. Har fortfarande några uppsatser som ska in men ska nog ta tag i det en annan dag. En vacker dag.

PUSS


såhääär glad. PÅÅSKLOOV

2012-04-02
17:31:39

Having caught a sickness in my bones
Hade ingen lektion på eftermiddagen så kom hem nån timme tidigare än vanligt. Tänkte att jag skulle börja på lite uppsatser men så blev det inte. Tiden bara springer iväg. Jag måste snart dra, Dessi hämtar upp om ett tag snart så ska vi till Klinte och träffa Annie och göra lite saker. Sen är det träning. Så ser min kväll ut.

PUSS


ser ut som en liten bitch men sån är jag.

Har märkt att bland allt det negativa finns det alltid något positiv. Måste bara lära mig att fokusera på det istället.

2012-04-01
20:23:40

första april
Idag blev det DM silver till slut. Dess gick precis hem, blev nästan en helhelg med henne som vanligt. Har inte haft en av mina bättre dagar och då är det tur att det finns sånna personer som henne, som gör det lite bättre. All kärlek till di Desspess.


Some are like water, some are like the heat. Some are a melody, some are the beat.
Sooner or later they all be gone.